Az M1 híradója belezavarodott saját hazugságába. Már rég nincs „migránsválság”

A Fidesz és Orbán Viktor magánmédiájává vált egykori Magyar Televízió olyan hírt jelentetett meg, amely arra késztetett minket, hogy picit utána nézzünk, mi is történik „migráns” ügyben valójában.

A tegnapi hír szerint: „Gyakorlatilag újraindult a migránsáradat a déli határon. Csak a jogi határzárnak és a kettős védvonalnak köszönhető, hogy nem jutnak be a próbálkozók hazánk területére, illetve, akinek mégis sikerül, azt is nagyon gyorsan elkapják és visszakísérik a határ túloldalára. Négy nap alatt 303-an próbálkoztak. Előtte egy hónap alatt sem jöttek ennyien. Közben nagy a mozgolódás Szerbiában a horvát határ felé is.” – írja hirado.hu

Ennek a hírnek némileg ellentmond a rendőrség saját, hivatalos honlapján közzétett információ. A police.hu szerint ugyanis, az elmúlt egy hónapban mindössze 106 illegális határsértő elfogására került sor.  2015 májusában ez a szám 11606 volt. Azaz nagyjából százszor nagyobb, mint ma. 

migránsok

/forrás: police.hu/ 

Akkor most mi van? Elfogták azt a 303-at, vagy 197-en bejutottak az országba? Van válság, vagy nincs? Vagy ez a 303 migráns csak sétálgatott a kerítés mellet?

A hirado.hu tehát véletlenül elismerte, hogy hazudik.  A szíriai válság kirobbanása körüli időben a belépést megkísérlők száma meghaladta a 10-30 ezret. Ezeknek a menekülteknek a nagy része, a Fidesz-kormány akkori tehetetlenségének köszönhetően, gyakorlatilag ellenőrzés nélkül át is jutott az országon. Na, az válság volt és áradat. Most 300 emberről írják, hogy újra indult a migránsáradat„. Háromszázról!!! Ráadásul minden jel szerint jelentősen megszívatta magát a kormány azzal, hogy felépült a kerítés a határon. Ez ugyanis korlátozza a menekültekkel kapcsolatos gyűlölködő kampány további élesítését.

Egyik szájukkal azt állítják, hogy jönnek a migránsok, míg a másik szájuk dicséri a kerítést és azt szajkózza, hogy megállították őket.

Az elmúlt három hónapban nem volt olyan nap, hogy valamilyen összefüggésben ne jelent volna meg hír a migránsokkal kapcsolatban. Legalább is a Fideszhez hű médiumokat nézve. Az utóbbi időben legtöbbször Soros György és a civil szervezetek összefüggésében írtak a menekültekről, azt sulykolva, hogy Magyarország óriási veszélyben van. Az igazság ezzel szemben az, hogy Magyarország egyáltalán nem volt veszélyben ez alatt az idő alatt.

Dr. Molnár Zsolt az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságának elnöke szerint megváltozott a menekültek vonulási útvonala és mostanában csak néhány tucatnyi menedékkérő jelenik meg a Magyar határ közelében. Ez azonban csak minimális mértékben függ össze a kerítés létével.

Mindebből egyértelmű, hogy nincs más út Orbán előtt, mint bármi áron fenntartani azt az érzést a magyarokban, hogy itt bizony csak Ő segíthet. Ha nincs Orbán, jönnek a menekültek és ellepik a hazát. Ez maradt az utolsó lehetősége. A közös „gyűlöletpont”. Csak erre számíthat zsugorodó támogatottsága mellett. Igyekeznek minden ellenzéki politikust migránsbarátnak, Soros bérencnek és milliárdosok embereinek beállítani. Mindeközben tovább folyik az ország szétrablása, tönkretétele. Mi pedig boldogan rágjuk a gumicsontot.

További jó étvágyat! Nem kellene már kiköpni?

 

 

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!