A hazugsággyár megbukott! Fény derült az igazságra. Botka ártatlan!

A fideszes hazugsággyár szegedma.hu nevű szerkesztősége, az alábbi helyreigazítást volt kénytelen közölni:

A 2017. április 5. napján „Ripost: évek óta hamis Botka László vagyonnyilatkozata!” címmel megjelent cikkünk címében valótlanul híreszteltük, hogy hamis Botka László vagyonnyilatkozata.

Cikkünk tartalmi részében azt a valótlan tényt állítottuk, hogy Botka László nem tagadta, hogy már 2 éve megvan neki a cikkbeli gépjármű, továbbá azt a valótlan tényt állítottuk, hogy vagyonnyilatkozatából kimaradt a cikkbeli gépjármű, továbbá azt a valótlan tényt állítottuk, hogy Botka László többször hazudott vagyonnyilatkozatában.

Cikkünk tartalmi részében azt a valótlan tényt híreszteltük, hogy 2 éve van Botka László nevén a cikkbeli gépjármű. Azt a valótlan tényt híreszteltük, hogy a cikkbeli gépjármű nem szerepel Botka László vagyonnyilatkozatában, továbbá, hogy Botka László már évek óta nem a valóságnak megfelelő vagyonnyilatkozatot ad be. Továbbá azt a valótlan tényt híreszteltük, hogy Botka László letagadja a cikkbeli gépjárművet.”

Mostantól ez a válasz minden fideszes politikus és propagandista számára.- Áll az MSZP közleményében.

Nos, ezzel minden vádpontban ártatlannak bizonyult Botka. A lejárató kampány első része megbukott. Kíváncsian várjuk a folytatást. Vajon mit eszelnek majd ki a lejáratására?

Mondjuk, hogy Botka ürge bőrbe varrva kúszott be a Soros György által támogatott, migránsbarát, Brüsszeli hivatalnokok ajtaja alatt, hogy megakadályozza a rezsicsökkentést és elintézze, hogy terroristákat telepítsenek hazánkba. Ez a minimum.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!