Az ördög művének nevezte azt, hogy a nők munkába állnak az elmeháborodott pap, de aztán jött Balog Zoltán…

kép forrása: nol.hu

A Családok világkongresszusának zászlóját a tavalyi házigazdától vette át az Orbán-kormány családügyi államtitkára. A rendezvénynek 2016-ban Grúzia adott otthont. Az ortodox kaukázusi ország képviselője a liberalizmust a totalitárius rendszerek közé sorolta.

Az orosz ortodox egyház családügyi bizottságának vezetője a válást és az abortuszt az ördög művének nevezte a Hír TV összefoglalója szerint. „Az ördög elképzelése először volt az, hogy a nőt leválassza a családról. A nőt dolgozó igás lóvá alakította át, utána próbál szuverenitást táplálni a nőbe. Így lehet tönkretenni a családot. Ez mind önmagunk elleni támadás” – fogalmazott Dmitrij Szmirnov.

Egy családellenes családbarát konferencián egy sehonnai orosz, véresszájú, kirekesztő, gyűlölködő hamis próféta, felrúgva a magyarországi szokásokat, törvényeinket nem tiszteletben tartva azt állítja, hogy az ördögtől való, hogy a nők „leszakadtak a családról” vagyis hogy lehetőségük adódik boldogulni akár önállóan is, ugyanolyan joggal, mint ahogy ezt egy férfi tenné.

A magát papnak valló szélhámos azzal sem ért egyet, hogy a nők dolgozzanak a családjuk mellett, ha már úgy döntenek, gyermeket vállalnak.

Hagyja-e szó nélkül ezt Magyarország REFORMÁTUS LELKÉSZ minisztere, Balog Zoltán?

Hát persze, sőt, az emberi erőforrások minisztere azon túl, hogy nem védte meg a hölgyeket, kampányolt is a beszédében, amikor arra kérte a résztvevőket, hogy 2018-ban válasszák a Fideszt és a KDNP-t.

Kell még valamit mondanom, Ildikó?

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!