Friss: reagált a Fidesz Botka beszédére – nem fogod elhinni, hogy mit!

Fotó: Karnok Csaba

Annak idején még vitázni is leállt Gyurcsánnyal Orbán Viktor, mostanra már akkora gőg jellemzi, hogy az éppen aktuális propagandaszöveggel reagál a legesélyesebb kihívójának beszédére. Az aktualitás pedig nem más, mint Soros György.

Soros György emberének nevezte a Fidesz Botka Lászlót az MSZP miniszterelnök-jelöltjét szombati, MTI-hez eljuttatott közleményében. Mint írták, az MSZP miniszterelnök-jelöltje egyértelművé tette, ha a szocialisták nyerik a választást, akkor lebontják a kerítést, beengedik a migránsokat, amivel veszélybe sodornák Magyarország és egész Európa biztonságát. Hozzátették: a szocialisták készen állnak Soros és Brüsszel bevándorlás-politikájának végrehajtására, nem csak a kerítést bontanák le, hanem támogatják a migránsok kötelező, felső korlát nélküli betelepítését is.

Ha a Fidesz van annyira ostoba, hogy meg akarja etetni az emberekkel, hogy a menekülthelyzetet legjobban kezelő polgármester egyetlen célja a kormányra kerüléssel, hogy Soros Györggyel szövetkezve beengedje a migránsokat, akkor az egész magyar népet hülyének nézik.

Márpedig a „független” MTI-közlemény szerint ez történik. A kérdés csak az, hogy mi történik majd a szavazófülkékben. Felébredünk, avagy sem…

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!