Botrányos közgyűlés Csepelen. Németh Szilárd 2 Milliárd közpénzt kapott. Még büszkék is rá /Videó/

A Németh Szilárd által gründolt magánalapítvány zsebelheti be azt a kétmilliárd forintot, amit az állam a csepeli birkózóakadémia létrehozására szán.

Éles vita után elfogadta Borbély Lénárd polgármester szerdán benyújtott javaslatát a kerületi képviselőtestület fideszes többsége. Ez arról szól, hogy az önkormányzat egy az egyben lemond egy értékes Kis-Duna-parti terület használati jogáról a Csepelre tervezett Magyar Birkózó Akadémiát létrehozó Magyar Birkózó Akadémia Alapítvány javára.

Csepelen már ott tartanak, hogy nem is csinálnak titkot abból, hogy egy fideszes képviselőt tömnek ki közpénzzel, sőt, büszkék is rá.

.

És most nézzük, mi a helyzet valójában:

Nem tudjuk mi kellene ahhoz, hogy egyszer megéljük, hogy egy ilyen nyilvánvalóan gusztustalan, mutyi ügyben valakit rabláncon vezessenek el, de ahogy elnézzük, már nincs olyan fideszes vezető, akinek ne lenne legalább ekkora magánjátszótere. Így könnyű harcolni a rezsicsökkentésért. Sem Németh Szilárdnak, sem az unokáinak nem kell már a rezsi miatt aggódni. Rendben van kb 2000 évre.

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!