Török Zsolt szerint a nyugdíjasok után a mentősöket is marhabőrkével etetné a Fidesz

Török Zsolt (Kép: mszp.hu)

2017.05.26. 12:45

Török Zsolt MSZP-s politikus a Facebookon számolt be arról, hogyan szavazták le a fideszesek a szocialisták indítványait, melyben javasolták a 13. havi nyugdíj bevezetését, valamint a szociális ágazatban dolgozók bérének emelését. Íme a beszámoló:

„Most komolyan?
Tényleg ezzel jön Kósa fémkupak Lajos? Nem szavazza meg a Fidesz a 13. havi nyugdíjra tett indítványunkat, de helyette csökkentik a nyers marhabőr és a sertés belsőségek Áfa-ját? Ennyit tud a tuszi-hutu szakértő Fidesz frakcióvezető?
Ott ültem a Népjóléti Bizottság ülésén mikor gőgösen leszavazták az indítványainkat, hogy több pénzt adjunk a nyugdíjasoknak megélhetésre, a fázóknak szociális tüzifára, a mentősöknek, az egészségügyi szakdolgozóknak az életre. Ez utóbbi kapcsán az egyik kormánypárti képviselőnő kioktató stílusban mondta el, hogy milyen sok megy ma az egészségügyre és szerinte már szinte minden rendben van a kórházakban, rendelőkben. A mentősök meg csak ne panaszkodjanak!
Biztos ők is kapnak majd olcsóé nyers marhabőrt, mint amit Rezsi Szilárd „szellemi ikertestvére”, Kósa Lajos ajánlott a nyugdíjasoknak.
Csak, hogy a magyar kisnyugdíjas nem hülye és sokkal büszkébb attól, hogy csökkentett áfás sertésbelsőségért, vagy pár tízezer forintért, esetleg a Böske-utalványért eladja az unokái jövőjét.
Most komolyan, ennyire lenézik a nyugdíjasokat a Fideszesek?”

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!