Pintér véletlenül kiteregetett egy féltve őrzött titkot videón – elszólta magát Sorosról, nem is akárhogy…

Fotó: Kurucz Árpád

Pintér Sándor a Parlament honvédelmi bizottságának ülésén olyasmit mondott, ami ellentmond az eddig megszokott Fidesz-kommunikációnak. A külső ellenség, az „amerikai üzletember” vagyis Soros György még a kormány belügyminiszterének állásfoglalása szerint is:

magyar állampolgár

Az ülésen szóba került az esetleges kitiltása is Sorosnak, a démonnak, minden szörnyek ősattyának. Pintér azonban nem tehetett mást, kimondta a tiltott mondatot, amit sosem használunk Soros Györgyre: magyar állampolgár.

Magyar állampolgárként magyar szervezeteket finanszíroz, akik a magyarok jogvédelmét érvényesítik vagy éppen a magyarországi szegénység – juj, ismét leírtam egy tiltólistás szót – felszámolásáért küzdenek. Lehet rá irigykedni, lehet utálkozni is vele kapcsolatban, de értsük már meg, hogy itt nem Soros a lényeg!

A Fidesz brutális módon össze tud zárni, ha hónapokon keresztül sulykolja belénk, hogy „mióta Soros ide betette a lábát” itt minden rossz. Ez politika. Annak is a legmocskosabb verziója. A hatalom megtartása és az ehhez szükséges propagandaeszközök tudatos használata.

Csak akkor arathatunk győzelmet a Fidesz-métely felett, ha ezt mi is tudatosan átlátjuk, és nem ülünk fel neki. Máskülönben itt nem Soros György fogja tönkretenni az életünket és elvenni a szabadságunkat, hanem azok, akiket újra a székbe ültetünk a voksunkkal…

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!