A nemzet Házmestere viperákkal veretheti le a veséjét az ellenzéki képviselőknek

2017.05.26. 8:50

Újabb rendeletmódosítás határozza meg, hogy milyen fegyvereket és kényszerítőeszközöket rendszeresíthetnek a parlamenti őrségénél. – szúrta ki a Magyar Nemzet.

A Magyar Közlönyben megjelent – Pintér Sándor belügyminiszer által jegyzett módosítás olyan újításokat sorol fel, mely többek szerint azért kissé túlzás: a Kövér László alá beosztott házőrség tagjai AK47, MP5-ös gépkarabélyok, könnygázgránát-vetők, és a hozzájuk rendelhető NATO-lőszerek felett rendelkezhetnek.

Ami a beszerzések közül mégis a legjobban verte ki a biztosítékot, az a teleszkópos taktikai bot, magyarul vipera volt. Ilyen eszközökkel rendszerint alvilági verőemberek nyomulnak, ugyanis komoly sérüléseket lehet vele okozni, sőt akár végzeteset is, de a TEK emberei ilyenekkel verték a menekültek és az újságírókat a déli határnál.

A hadi arzenál nem afganisztáni kiküldetésre kell, a sokkolók, gépfegyverek, hálók, kések, gránátok a Parlamentben szolgálatot teljesítő „kvázi-díszőrség” tagjainak felszerelésére mennek – súlyos milliókért.

kövérházőrség
A Parlament Házőrsége – Kövér-gárda

Az, hogy vajon kik ellen kell felfegyverkezni, és mire jó Kövér mini-hidegháborúja, nem tudtuk meg.

Talán zombiapokalipszistől vagy sorosista-migráncshorda-támadástól tarthat, esetleg elégedetlen nyugdíjasoktól, vagy CEU-párti tüntetőktől, bajnai-gárdistáktól?

Egy tök átlagos fekete-afrikai hadúr esetében érthető a palotaőrök felfegyverzése, vagy érthető az diktátorok esetében is, akik rettegnek az általuk sanyargatott néptől, a megboldogult Moammer Kadhafi ex-líbiai diktátor is rendelkezett ilyennel, jó, mondjuk neki volt egy csak nőkből álló elit-elit-testőrsége is.

Akkor itt van a kutya elásva? Retteg a magyar néptől a Fidesz, ezért kell az a sok fegyver?

Kövér László az ellenzéki képviselők parlamenti felszólalásait rendszeresen pénzbírsággal hálálja meg – tiltott szemléltetőeszközökre hivatkozva például – de háta mögött a full felfegyverzett házőrséggel melyik szoci mer majd meglobogtatni egy A4-es lapot?!

Az Országgyűlési Őrség részletes eszköztárát  ide kattintva nézhetik meg.

A Magyar Nemzet alapján.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!