Kitört a botrány! Schmidt Máriáék megtették, ami a legvadabb diktatúrában is sok lenne

Forrás: nol.hu

A Terror Háza igazgatója túl sokáig szemlélhette a tárlatot, ugyanis ő maga is meghasonult lett az ott bemutatott módszerekkel kapcsolatban. Legalábbis erre enged következtetni az a minősíthetetlen eset, ami ma szivárgott ki Schmidt Mária háza táján.

A K4A Kft. Schmidt Mária érdekeltségébe tartozik. Ez a cég adja ki a Figyelő című lapot. A vállalat egyik vezetője két informatikussal tartotta a kapcsolatot, méghozzá az ÁVH-t is megszégyenítő megfigyelési megbízásokkal.

A kiszivárgott e-mailekben a kiadó terjesztési és adminisztrációs részlegén dolgozó munkatársak leveleinek ellenőrzéséről egyeztettek.

Az Átlátszó blog adott nyilvánosságot az ügynek, ami sokkal fajsúlyosabb, mint gondolnánk. A birtokába került levelezésre hivatkozva, szemelvényeket közölve az erről szóló e-mailekből. A lap úgy tudja, az után az informátor után kutakodtak, aki a csökkenő előfizetői számokról adott ki információkat.

Az egyik e-mail múlt pénteki keltezésű, ebben azt firtatja a cég egyik középvezetője az egyik informatikusnál:

„Mit mondunk a két lánynak, hogy miért léptek be a levelezésükbe?”

Az illető az Átlátszó információi szerint két vállalkozás szakértőivel tartotta a kapcsolatot a témában több napon keresztül, egészen e hét elejéig. A cég vezetője ezt írta például: „Az első levél amit (..) küldött, az miről szól. Meg tudnátok nézni?” Vagy: „(…) és (…) leveleit kellene megnézni május 15. és 17. között.” Később az egyik informatikus azt írta: „(…) fiókjába csak úgy tudok belépni, ha megváltoztatom a levelezés jelszavát, de ezt elég nehéz megmagyarázni.”

Az Átlátszó megkereste az érintetteket is, de ők nem reagáltak. Nincs mondanivalójuk nekünk. Eljátsszák a Terror Házában látottakat, és úgy tesznek, mintha semmi sem történt volna. Pedig történt. Olyasmi, aminek még a legvadabb diktatúrákban sem szabadna megtörténnie. Ezek után csak egyetlen megoldás van:

Schmidt Mária AZONNAL takarodjon el a közéletből!

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!