A Fidesz eddigi leggusztustalanabb közleményét adta ki. Halott emberek felett politizálnak

Azt már megszoktuk, hogy a Fidesznek semmi sem drága ha a hatalma megtartása a cél, de ez már túl megy minden határon.

Az alábbi közleményt adták ki:

A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség mély megrendüléssel értesült a manchesteri támadásról. Osztozunk a gyászoló családok fájdalmában, a sérülteknek pedig mielőbbi felépülést kívánunk.

Az Európát sújtó újabb terrortámadás megerősíti azt a célkitűzésünket, hogy határainkat minden eszközzel meg kell védeni.

Ismét kérdezzük: még hány ártatlan európai embernek kell meghalnia, hogy Brüsszel megváltoztassa elhibázott bevándorláspolitikáját?

A tömeges bevándorlás terrorveszélyt hozott az európai polgárokra, és ma már a fiatalok és a gyerekek sem kivételek.

Hidvéghi Balázs, kommunikációs igazgató

Természetesen rögtön megragadták az alkalmat, hogy Brüsszelt tudják, hogy szapulni. Egészen elképesztő, hogy semmi sem szent Orbán Viktor pártjának. Arról már nem is beszélve, hogy:

„Nagy-Britannia sosem volt 1997 óta* nem része az európai bevándorlási rendszernek, például egyáltalán nem vonatkoznak rá a Dublin III-szerződés részletei.

Ellenben Nagy-Britannia egykor az egész világra kiterjedő gyarmatbirodalom központja volt, ahonnan százezerszámra fogadott be bevándorlókat. A 2005. július 7-i terrortámadásokat ilyen, az egykori brit gyarmatokról bevándorlók már Nagy-Britanniában született leszármazottai követték el.” írja a 444.hu

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!