Orbán Viktor szerint nem kell nekünk az EU-s támogatás.

MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsõdi Balázs

Zalaegerszeg, 2017. május 19., péntek (MTI) – A jövő megtalálta Zalaegerszeget, reméljük, hogy nemcsak Magyarországon, de egész Európában is egyedülálló lesz a mintegy 40 milliárd forintból megvalósuló tesztpálya – emelte ki Orbán Viktor Zalaegerszegen, a hagyományos és önvezető járművek tesztelésére is alkalmas járműipari tesztpálya pénteki alapkőletételén.

Orbán Viktor egyszerűen, nem tud mit kezdeni azzal, hogy ha éppen nem egy stadion avatáson kell beszédet mondania. Annyira elszokott egy esetleges fejlesztéstől (ritkaság számba megy) ami éppen nem arról szól, hogy a haverokat tömjék ki pénzzel vagy valamelyik hobbijának hódoljon, hogy elszakad nála a cérna és ilyen baromságokat hord össze.

  „A magyar kisebbrendűségi érzés egyik állandó megnyilvánulásának nevezte, amikor azt lehet hallani, hogy európai uniós támogatás nélkül nem is lenne gazdasági fejlődés Magyarországon. A tesztpálya az élő bizonyíték arra, hogy „mi nem mankón és mankóval közlekedünk, nem más lábán állunk”, vannak saját erőforrásaink, saját képességeink, és kizárólag saját erőből is képesek vagyunk európai és világszintű teljesítményre.”

A hallgatóság megtudhatta azt is Orbán Viktortól, hogy Magyarország azért még is Európai valamennyire:

 „A mi jövőképünk a hagyományos európai élet, ami a munkára, az innovációra és a teljesítményre akarja építeni az európai jövőt”, de a fejlődés mellett az értékek megőrzéséről is gondoskodni kell. Ki kell állni „a családok, a nemzeti közösségeink, az egyházi közösségeink, a gyermeknevelés hagyományos formái, a hagyományos családmodell mellett, amit össze lehet illeszteni azzal a hatalmas lendületű ipari fejlődéssel, amit nem tudunk elkerülni”.

Akkor most már mindent értünk, hogy hova lett az 1 millió új munkahely…..

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!