Juszt zseniálisan tette helyre Szijjártót

forrás: Facebook

Juszt László megint brillírozott, remek bejegyzést tett közzé Szijjártó Péter újabb „nagyszerű” nyilatkozatával kapcsoaltban. 

Íme a bejegyzés

„Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerint senki, még Bill Clinton volt amerikai elnök sem engedheti meg magának, hogy sértegesse a magyar embereket. Szijjártó Péter arra reagált, hogy Bill Clinton kijelentette: a lengyelek és a magyarok az Egyesült Államoknak és a hidegháborúnak köszönhetik szabadságukat, most mégis elegük lett a demokráciából, és tekintélyelvű diktatúrát akarnak.

Erre mit mond ez a futsbalos? Magyarország szabadságát a magyar emberek harcolták ki, magyarok tízezrei adták életüket a szabadságáért. A magyar nép szabadságküzdelmének ilyen módon való lebecsülése elfogadhatatlan. Hangsúlyozta: nyilvánvalóan Bill Clinton is tudja, hogy a magyar emberek demokratikus parlamenti választásokon döntöttek Magyarország jövőjéről. “

Ad. 1. Engem speciel nem sértegetett Bill Clinton.
Ad. 2. Teljesen egyetértek a véleményével.
Ad. 3. A futsbalos pedig figyeljen arra, hogy két egymást követő mondatával ne hazudtolja meg saját magát. (Mert vagy “tízezrek adták az életüket a szabadságért”, vagy “demokratikus, parlamenti választásokon döntöttek a jövőről”.
Ad. 4. Ha volt is demokratikus választás, az korántsem jelenti azt, hogy a hatalomba kerültek azt demokratikusan gyakorolják. SŐT!!!!”

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!