Bözsi néninél betelt a pohár, elege van a politikusokból – üzeni a DK-s politikus

Egy idős, egyszerű és jóindulatú falusi asszonyból akaratán kívül politikai manipulációt kreált országunk miniszterelnöke, jéghideg számításból saját önarcképéhez esztergálva és kihasználva Erzsike nénit.

Bözsi néninek azóta tele van a töke a politikusokkal, ha megengedhető e frappáns képzavar, mivel azóta vegzálás és gúny tárgya lett szegény.

Mit tesz egy ilyen helyzetben egy lelkiismeretes politikus..? Meghagyja az idős asszonyt eddigi életének nehezen helyreálló békéjében. Ám Varga Zoltán, a Demokratikus Koalíció debreceni képviselője mégis úgy döntött, hogy meglátogatja Bözsi nénit s minderről természetesen – sajnálkozbva – be is számol a közösségi oldalán, miszerint:

„Bözsi néni csalódott, és a pokolba kívánja azt a percet, mikor beengedte Orbánt az életébe. /…/ Meglátogattam Nagygécen, az elmúlásszagú településen, Bözsi nénit, aki végtelenül csalódott, hiszen elmondása szerint soha nem politizált, és csupán azért fogadta Orbánt, mert a távolról jött vendéget illik beengedni.

Az öltönyös urak azonban visszaéltek vendégszeretetével, és csúnyán meg is alázták. Már látja, ő csak arra kellett, hogy mutogassák, de segíteni bezzeg nem akarnak. Soha többet nem akar szóba állni politikussal, hiszen a ’pesti urak’ becsapták, hazudtak róla, kiforgatták a szavait, és összevágták a róla készült felvételt is.

Azt üzeni keserűen – kicsit általam is – hagyják őt békén élni, és ha még egyszer feltűnik a környéken politikus, legyen az akár a miniszterelnök is, vagy bármilyen más ’fontos ember’, hát rájuk hívja a rendőrséget!”.

Egy bölcs politikus valószínűleg önmaga jár(na) elől jó példával. De azért köszönjük a kéretlen futári szerepet Erzsike néninek pedig változatlan nyugalmat s azt üzenjük, hogy nem csak Orbán emeli a nyugdíjat. Nem muszáj már ezért rá szavazni. Hello piggy.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!