Nyári trendkalauz

A modern retro stílus jegyében inspirálódhattok, a fodrok mellett az idei nyár legnagyobb trendjei az ejtett vagy kivágott vállú felsők és ruhák.

Az égő vörös a szezon egyik kulcsszíne. Egyszerű kiegészítőkkel és nude magassarkúval párosítsd ezt a különleges ruhát. Ez lesz a gardróbod új jolly joker darabja, ami tökéletes lesz a nyári party-kra és piknikekre.

module 1 3

A nyári szezonban gingham kockákkal frissülnek fel az elegáns darabok. Ez a fekete-fehér kockás nadrág instant üdeséget visz a megjelenésedbe és az új legjobb barátja lesz a gardróbod összes felsőjének és blúzának.

module 2 2

Ez a pihe-puha pamutból készült, sokoldalú felső reggeltől estig megállja a helyét. Akkor leszel a legtrendibb, ha vakító hófehérrel viseled.

module 3 3

Az idei tavaszi/nyári kifutókat maximálisan a merész, de egyben nőies darabok uralták. A dizájnerek egyhangúlag megegyeztek abban, hogy ez a szezon a saját stílusunk Kifejezéséről, a feltűnő színekről és mintákról szól. A legszebb darabok a kivillanó vállakról, a hímzésekről és az apró részletekről szóltak.

 

cats 1

F&F

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!