Voldemort zacsijáról kérdezték Tállait, nézze mit válaszolt +VIDEÓ!

Budapest, 2015. március 23. Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti államtitkára napirend elõtt szólal fel az Országgyûlés plenáris ülésén 2015. március 23-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

2017.05.16. 8:30

Harangozó Tamás arra volt kíváncsi, hogyan történhetett az, hogy amikor Mengyi „Voldemort” Roland” éppen átvett egy feltehetően pénzzel teli zacskót, akkor a NAV nyomozóinak miért nem adtak engedélyt a rajtaütésre? A parlamenti azonnali kérdések órájában Tállai András fideszes államtitkár válaszolt reagált, lehetett mondanivalója, hiszen korábban már volt NAV (Nemzeti Adó- és Vámhivatal) elnök is.

Íme a bejegyzés

„Tállai bődületes mellébeszélése „Voldemort” ügyben. Azt akartam megtudni, ki állíttatta le, hogy Mengyi „Voldemort” Rolandon az ott lévő NAV nyomozók rajtaüssenek, és tetten érjék, amikor a zacskót átvette. Íme a válasz!”

Válasz nem volt, Tállai csak lehazugozta a kényelmetlen kérdéseket feltevő MSZP-s politikust. Így folyik a szembesítés, hiába az ügyek, a kormány részéről válaszoló pártkatonák csak támadni tudnak.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!