Voldemort zacsijáról kérdezték Tállait, nézze mit válaszolt +VIDEÓ!

Budapest, 2015. március 23. Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti államtitkára napirend elõtt szólal fel az Országgyûlés plenáris ülésén 2015. március 23-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

2017.05.16. 8:30

Harangozó Tamás arra volt kíváncsi, hogyan történhetett az, hogy amikor Mengyi “Voldemort” Roland” éppen átvett egy feltehetően pénzzel teli zacskót, akkor a NAV nyomozóinak miért nem adtak engedélyt a rajtaütésre? A parlamenti azonnali kérdések órájában Tállai András fideszes államtitkár válaszolt reagált, lehetett mondanivalója, hiszen korábban már volt NAV (Nemzeti Adó- és Vámhivatal) elnök is.

Íme a bejegyzés

“Tállai bődületes mellébeszélése “Voldemort” ügyben. Azt akartam megtudni, ki állíttatta le, hogy Mengyi “Voldemort” Rolandon az ott lévő NAV nyomozók rajtaüssenek, és tetten érjék, amikor a zacskót átvette. Íme a válasz!”

Tállai bődületes mellébeszélése "Voldemort" ügyben. Azt akartam megtudni, ki állíttatta le, hogy Mengyi "Voldemort" Rolandon az ott lévő NAV nyomozók rajtaüssenek, és tetten érjék, amikor a zacskót átvette. Íme a válasz!

Közzétette: Harangozó Tamás – 2017. május 15.

Válasz nem volt, Tállai csak lehazugozta a kényelmetlen kérdéseket feltevő MSZP-s politikust. Így folyik a szembesítés, hiába az ügyek, a kormány részéről válaszoló pártkatonák csak támadni tudnak.


Ossza meg ezt a cikket és kövessen minket facebookon, nekünk ezzel segíthet.


Tisztelettel köszönjük!
A PestiBulvár csapata