Szégyen! Havas Henrik leszarta, hogy képviselő lesz vagy nem. Naná, hogy az lett.

Kisoroszi, a mintegy ezerfős Pest megyei település vezetéséért három független és egy munkáspárti jelölt indult. Molnár Csaba 217, Nádasdi-Csontos Elek 152, Greff Gyuláné 122 és Pálmai Ferenc, a Magyar Munkáspárt jelöltje 5 szavazatot kapott.

A négy képviselői helyre Benedek Károlyt 284, Havas Henriket 253, Surányi Pétert 180 és Kovács Sándort 178 szavazattal választották meg a település lakói. Mind a négy képviselő független jelöltként indult – részletezte a választási iroda vezetője. A négy képviselői helyért pedig tizenöt jelölt mérette meg magát.

A Pest megyei községben azért kellett időközi önkormányzati választást kiírni, mert a képviselőtestület négy tagjából hárman még január 18-án megszavazták a testület feloszlatását. A választási törvény értelmében ezért 100 napon belül új képviselő-testületet és polgármestert kellett választania a településnek. /MTI/

Őszinte leszek, engem ez az egész nem hoz lázba. Biztosan felhív majd valaki, hogy mi lett az eredmény. Hát ennyi” – nyilatkozta vasárnap délután a Blikknek Havas, hozzátéve: természetesen a lapon a saját neve mellé tette az ikszet.

Tudják, azért ez a pofátlanság csúcsa! Mit képzel ez az ember? Sokan egy egész életet tesznek fel arra, hogy a helyi önkormányzatban dolgozhassanak a közösségükért. Havas pedig tesz rá, hogy bejut vagy nem. Ez elképesztő! Remélem a tiszteletdíjra is szarik majd és szétosztja a falu szegényei között. Megáll az ész!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!