Durva nyílt levelet írtak az orbánista keresztényeknek – lehozzuk!

Kedves Keresztény, Konzervatív Honfitársaim!

Komolyan kérdezem.

Van még közöttetek olyan, aki nem szégyelli magát Orbán Viktor miatt?
Nem éreztek zsigeri undort ettől a gusztustalan pávatánctól,amit nap mint nap ellejt előttetek?

Egyik nap még a Heineken-t cseszteti a vörös csillag miatt. Másnap már a Tienanmen téren megkoszorúzza a kommunisták hősi emlékművét. Azon a helyen feszít a „Bözsike néni biztos” golyóálló mellénnyel kibélelt öltönyében (még jó, hogy ott nem zsebrebaszott kézzel), ahol 1989-ben több ezer ember halt meg a vérbe fojtott diáklázadás során.
Aztán egy kis diktátorsimogatós „Barátok közt.” Erdogánnal, Putyinnal és Lukasenkóval.
Gondolom azt is kitörő lelkesedéssel fogadtátok, ahogyan Minden Magyarok Vityája elhúzatta a nótáját a Bank of China prímásaival.

Putyinnál mi lesz legközelebb? Csasztuskázni fog!?

Kedves Keresztény, Konzervatív Honfitársaim!

Értem én, hogy sokkal kényelmesebb, amikor a Kedves Vezető egy politikai Besenyő Pista Bácsiként mindig elmondja mit is gondoltok Ti a világ dolgairól. Értem én, hogy féltek, mi lesz akkor, ha „visszajönnek” az általatok brüsszelitának, buzi és migránssimogatónak tartott komenyisták.

Mi lesz az összelopott földekkel? Mi lesz az egyházak zsíros támogatásaival?

Hát Drága Barátaim, ilyen a Nemzeti Együtt Rettegünk!

Végezetül,ha már kommunistákról beszélünk, akkor hagy idézzem meg Marosán György szellemét, akinek könyvét nyilván Viktorunk is tuti elolvasta (én igen és tanulságos volt).

„Kiktől féltik önök a magyarságot,ha nem féltették a 80 filléres napszámot fizető uraktól, ha nem féltették az életre-halálra robotoló ipari munkások kizsákmányolóitól, a pedagógusok megnyomorítóitól?…”

„A hercegprímás arra kéri magukat, hogy maradjanak magyarok, keresztények, függetlenek. Ugyanez a hercegprímás- és elődje is- miért hallgatott akkor, amikor közel egymillió zsidót és keresztényt hurcoltak el az országból?”

Marosán György, Az úton végig kell menni 1972

Forrás: Komjáthi Imre, Facebook

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!