Újabb úszóbotrány: problémás filmet forgattak kiskorúak a debreceni bajnokságon

A három héttel ezelőtt rendezett debreceni úszó országos bajnokságon két fiatalkorú szexuális aktusát telefonnal fölvették a versenyzőtársak, és az internetre is feltöltötték.

Az eset főszereplő nagyrészt kiskorúak és a legutóbb magyar bajnokság alatt történt a debreceni uszodában. A bajnokságban is induló lány és egy másik, tizenhét éves versenyzője voltak a szereplői annak a felvételnek, amit közösülésükről készítettek, amit egy öltöző kabinban „követtek el”.

Sajnos, nem két magáról megfeledkezett kamasz szerelmi ügyét vették véletlenül filmre, nem. Előre elhatározott és megtervezett történetről volt szó. Információk szerint a szervező, ötletgazda a Hód Ú.S.E úszója volt. Az ő telefonjára rögzítették a képeket, pontosabban a filmet. Az, hogy a kabinban mi történt, arról csak a tizenhat éves lánynak nem szóltak, ő nem tudta, hogy egy előre eltervezett akcióban vesz részt, aminek közreműködője volt még a két másik fiatal. Az eset a következőképpen történt: két fiatal bementek a kabinba, egy harmadik pedig, betolta a kabint ajtaja alatt, körülbelül harminc centiméterre egy társuk telefonját már vételre állítva. Ahogy megtudtuk, ez esetet más sportolók is röhögve, heherészve figyelték, majd a „szervezők jóvoltából” a film felkerült a világhálóra, amit sok sportoló és edző is látott már. Mi úgy tudjuk Hódmezővásárhelyen fegyelmi lett az ügyből. A Fullank.hu kérdésére, Kovács Zsolt elnökségi tag csupán annyit közölt, hogy a nevezett úszó már nem tagja a Hód Ú.S.E-nek. Ahogy a debreceni bajnokság eredményeiből kiderült, április 24-én még a Hód színeiben indult és ért el helyezést – írja a fullank.hu.

„Gyalázat, hogy ez megtörténhetett. A felvételt készítő fiúval szemben klubja fegyelmi eljárást indított, és el is küldte a versenyzőt, a magyar szövetség elnöke, Bienerth Gusztáv pedig azt állítja, hogy nem tud semmit. Neki és az elnökségnek is le kell mondani, ha ilyen a hozzáállása” – mondta a Népszavának Hornyák Viktor, a debreceni Széles Sándor Úszó-Nevelő Műhely vezetőedzője, aki szerint olyan nincs, hogy egy klub fegyelmi vizsgálatot folytat le, és arról a szövetségben semmit nem tudnak.

A 24.hu úgy tudja, hogy valóban készült egy felvétel, de a hírekkel ellentétben nem töltötték fel a netre, egymást közt küldték szét a fiatalok. Ez 13 másodperc, amin oldalról látszik egy meztelen lány és a háttérben egy meztelen láb, ugyanakkor aktus, vagy arra utaló mozdulat nincs. A lány először tagadta, hogy ő lett volna a debreceni kabinban, de aztán a szülőkkel egyeztetve elismerte, hogy ő az elszenvedője annak, hogy valaki a tudta és engedélye nélkül felvételt készített róla és meg is osztotta más úszókkal.

(kép: illusztráció)

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!