Deutsch szerint a „tompikázás” is sorosozás – pedig csak szimplán „a” hülyeség

Végre hallatta hangját a Fidesz agytekervénye is! Azt írja Deutsch Tamás, hogyaszongya: „Liberális aranybogaraim, ha a ’sorosozás’ antiszemita beszéd, akkor a vérbő ’deutschozás’, ’dajcstomizás’, ’tompikázás’ mi a tosz?”

Na figyu, ismersz már lassan harminc éve, tudod, tanárember vagyok, nem adom fel, megpróbálom a lehetetlent, jelesül válaszolok lírai lejtésű kérdésedre, hátha megérted!

Tudod, az istengyilkos nép, a rituális gyermekgyilkosok, a vérváddal illetettek, az ostyagyalázók, a kútmérgezők, a többi népet megvetők, az emberiség pestisei, a világösszeesküvők, a kapitalizmus szellemének megtestesítői, a csak testben körülmetéltek, lélekben nem, a spekulánsok, a háttérhatalomból irányítók stb. legalább két évezrede vagy több száz éve a zsidóságra vonatkozó antijudaista-antiszemita sztereotípiák.

A „tompikázás”, a „dajcstomizás” nem annak a szinonimája (bocs az idegen kifejezésért), hogy istengyilkos lennél; hogy rituális gyilkosságot hajtasz végre; hogy kútmérgező vagy; hogy ostyagyalázó; hogy spekuláns stb., hanem egyszerűen csak azt jelenti, hogy igen-igen sokak szemében sík hülye vagy, ha egyáltalán érted a „tompika” (tudod, tompa agyú) szó közvetlen jelentését.

És akik ezt gondolják rólad, azoknak ganz egal, vagyis édesmindegy, hogy zsidóként vagy hülye, avagy nem zsidóként.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!