Orbánék megint köptek egyet és aláálltak. Újabb milliárdos kölcsönért kilincselnek keleten

Átfogó stratégiai partnerség szintjére emelte a magyar-kínai kétoldalú együttműködést a kínai kormány, a Pekingben tárgyaló miniszterelnök 467 milliárdos hitelajánlatot is kapott.

Minderről a közmédiának számolt be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével folytatott pekingi hivatalos tárgyalások után. Arról nem beszélt, hogy a Magyar Nemzet információi szerint a magyar kormányfő állítólag Vlagyimir Putyinnal is találkozik az Egy övezet, egy út koncepcióval kapcsolatos kereskedelmi fórumon.-írja a 24.hu

A Budapest-Belgrád-vasútvonal beruházásának összértéke 550 milliárd forintra tehető, a hitelajánlat pedig a teljes beruházási érték 85 százalékára vonatkozik – ez 467,5 milliárd forint.

Orbánék előszeretettel szeretnek a nagy hiteltörlesztő szerepében tetszelegni. Ezzel szemben az igazság, hogy eddig csak paks 2-re több mint 200 milliárdot fog felvenni a kormány. Moszkva után, ezúttal Kína felé adósítanák az országunkat.

EU ellenes propagandára több milliárd forintot költ a kormány, addig szépen adja el az országunkat a keleti hatalmasságoknak. Kíváncsian várjuk, mikor leszünk az új Szovjetunio tagjai……

 

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!