Úgy beégtek az ifjú fideszesek, hogy Simicska majdnem súgott nekik hátulról – videó

Lehetne amúgy írni ehhez az izé… cikkhez egyébként bevezetőt végül is, mert ha úgy vesszük akkor lehetne ennek értelme is, de mivel maga a téma, tehát a simicskás téma, amit a fidelitaszosok csináltak és amit bemutatunk, az tulajdonképpen végül is hasonlóan egyáltalán nem értelmes, mint ez a bevezető.

Itt a videó, tessék, az N1 TV készítette:

Most pedig szó szerint:

Kertész Csilla, elnökségi tag, Fidelitas: „Közel egy hónapos kampány során több mint kétezer kampányt fognak országszerte kihelyezni a fidelitaszosok, és amely során a plakátnak a támogatását a Fidesz anyapártunktól kaptuk és kértük tőlük. Köszönjük a sajtónak a megjelent képviseletet.”

Újságíró: Mi a bizonyítékuk arra vonatkozóan, hogy Simicska megvette a Jobbikot?

KCS: Hát, Simicska megvette a Jobbikot, mert több ezer plakátot kihelyeztek ezzel kapcsolatban, melyeket ő támogatott.

Újságíró: Ezt honnan tudják, hogy támogatta? A Jobbik alelnöke azt mondta, hogy hitelt vettek föl.

KCS: Hát ezekre tények vannak és ezzel kapcsolatban kimutatták több helyen is, hogy ő az aki támogatja a Jobbik mögött úgy áll, mint és a saját érdekeit érvényesíteni, tehát nem értékeket közvetít a Jobbik pártnál, hanem a Simicska érdekeit, mint a milliárdos érdekeit közvetíti.

Újságíró: De hát 2015-ig Simicska a Fidesz mögött állt, ez nem volt probléma?

KCS a Fidelitas helyi elnökének: Válaszolsz te, vagy válaszoljak én?
Elnök: Nem kívánok nyilatkozni.

Újságíró: A Fidelitas 2010 óta tett három olyan dolgot, ami a fiatalok érdekeit szolgálta?

KCS: Az ifjúsági szervezetünk két éve a teljes megújuláson ment át, amellyel kívánunk, tehát a fiatalok érdekeit kívánjuk képviselni az országszerte a Fidelitasként és az előző kérdésre reagálva, amikor Simicska a Fidesz mögött állt támogatóként, ő támogató volt és nem irá… és ezért hátrált ki a Fidesz Simicska mögül, mert most már nem… ő a saját érdekeit akarta érvényesíteni a Fideszen keresztül és nem… irányítani akarta a pártot bábjátékként, és ezért hátrált ki Simicska mögül a Fidesz.

Ha maradtak további kérdések, azt az info.simicska@[email protected] e-mail címre szíveskedjenek fogadni el nekik küldeni, köszönjük a figyelmet, a szó a stúdióé!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!