Bayer betojt – mióta viszontveréssel fenyegetik, már bocsánatért esedez

A fideszes vérfarkas-zsurnaliszta tipikus fideszes tempóban csinálta össze magát: a monitor mögött terminátor, de a kövesútra már nem menne ki.

Mióta többen felvették a kesztyűt és viszontverést lebegtettek, Bayer már hátrál és túlzaklatottságra hivatkozva farol ki a verbális vérömlenyéből, amiben veréssel és egyéb taknyon-véren csúszással fenyegette meg a civileket. Valószínűleg a feljelentések – uszítás stb. miatt – sem tették bátrabbá a legaljább magyar lovagkeresztes.

„Én hülye vagyok, ez a szomorú hírem van, engem tényleg lehet provokálni. Bocsi, mindenkitől elnézést, aki rettenetesen megijedt az én borzasztó provokációimtól!” – mondta hétfőn este az Echo TV Sajtóklub című műsorában Bayer Zsolt publicista azzal kapcsolatban, hogy korábban „csúnyán beszélt” a Karc FM-ben, és ezért többen is feljelentették.

A bátor Bayer azzal magyarázkodott, hogy visszahallgatta a rádiófelvételt, amelyben először arról beszélt, hogy a kormányoldalnak nyugodtnak kell maradnia, és nem hagyhatják magukat provokálni.

A végére azonban felizgatta magát s ezért mondta azt a civiltörvényt előkészítő bizottság vitáján megjelent civilekről, hogy a Parlamentben tiltakozni „tökéletesen törvénytelen, és sehol a büdös életben, sehol a világon egyetlen parlamentben sem tűrnék ezt el”.

Valamint: „Ha még egyszer ezek vagy ilyenek megjelennek a Parlament épületében, és ott megzavarják a munkát, akkor úgy kell őket kivágni, mint a macskát szarni. Ha a taknyukon és a vérükön kell őket kirángatni, akkor a taknyukon és a vérükön. (…) Ha kell, akkor szanaszét kell verni a pofájukat. Ez ugyanis Magyarország parlamentje, nem pedig a nyilvános vécé, ahová ezek valók.”

Sajtóinformációk szerint Orbánt is megkérdezték a történtekről s a miniszterelnök a szokásos lekezeléssel mindössze annyit mondott, hogy ha látta/hallotta volna Bayer mondatait, akkor sem kommentálná.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!