Fásy és Hajdú összes zsebkendői elfogytak a szájtörlés után, akkorát nyaltak Orbánnak

A harminc éve porcelánarcú s hangú Fásy Ádám, aki tíz éve még a szocik farában loholt, akkorát nyalt Orbán oldalára a miniszterelnök úrnak, hogy a (nehéz)bombázóvá sarjadt Fásy Zsülikének kellett megtámasztania a falat.

Minden érdek nélkül örvendett a Vajna egyik tévéjében megerjedt műsorral haknizó mulatós zsebcézár, hogy Orbán egy hóhér természetességével diskurált özvegy Csúcs Imrénével, ami a „Nemzeti Konzultáció Bözsi nénivel” címmel került be szombaton a filmtörténelem halhatatlanjai közé, amint azzal olvasóinkat is megörvendeztettük.

Fásy „Minden Érdek Nélkül” Ádám úgy látszik szerződést szeretne hosszabbítani a kormánybiztos közpénz-kaszinótulajdonos Amerikából jött, mestersége címere közpénzlenyúlás Andyvel, más magyarázatot nem találunk arra a loholó giccsszellentésre, amit Fásy a miniszterelnök oldalán ejtett meg a fent idézett, Rákosi legszebb napjait idéző videó megtekintése után.

fási

Bár vagy tíz éve Fásy még a szocik tenyeréből igyekezett kienni a maradékot, de annyi esze azért van, hogy nyolc éven át nem lehet az elvhűségből megélni s kifizetődőbb a Fidesz seggét nyalni, mint a hajdani elv/társak karakterlegyilkolásaiban célkeresztbe kerülni.

fási2

Hajdú Péter szerint sem lesz itt változás 2018-ban, legalábbis erre utal az a kép, amihez még a saját gyerekét is felhasználta, csak hogy Orbánnal/Orbánnak népszerűsködhessen. Persze Hajdú maga is nagy átváltozó művész, aki 2006 előtt még sűrűn sündörgött a szocialista vezetésű önkormányzatok környékén is.

fási3

A kép a felcsúti Puskás Akadémiában készült, a háttérben felsejlik glóriaként a „nemstróman” Mészáros Lőrinc s a direkt közéleti tartalma miatt egyes értelmezések szerint kimeríti a politikai gyermekpornográfia fogalmát a kép – ám ezt mi természetesen erős túlzásnak tartjuk.

Mindenesetre bizarr, hogy egy kiskorút politikai hűségesküre használnak, de hát ki-ki ízlése és intelligenciája szerint neveli a gyerekét.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!