Undorító módon rombolt bele a Fidesz az anyák napjába: megmutatjuk, hogyan!

Fotó: Földi Imre - Balassi Intézet

Mici néni vagyok, drágáim!

Eddig a négy fal között fuldokoltam a dühtől, az elégedetlenségtől, de úgy gondolom: nemcsak én gondolkozom úgy, ahogy leírom, megosztom Veletek gondolataimat:

Kinyitom a laptopomat – megettük már a menyem által főzött nagyon finom „ünneplős ebédet”, ahogy az engem és az édesanyját köszöntő unokám mondta –  na gondoltam: szétnézek az internet világában: hát persze, hogy már megint a hazudós és bandája ténykedéséről olvashattam, méghozzá ANYÁK-NAPI KÜLÖNKIADÁSBAN!!!

Hát drágáim – itt a szövegezés, a végén azért értelmezem Nektek!! 

Közleményben sorolta fel anya- és családpárti intézkedéseit anyák napján a kormány. Magyar anyák, figyelem! A kormánypártok az édesanyák mellett állnak! – ezt harsogta a délmagyar.hu portál 14 órától.

„A kormánypártok az édesanyák mellett állnak, azon dolgoznak, hogy a megbecsülést és a segítséget az év minden napján, minden élethelyzetben érezzék – közölte a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség vasárnap, anyák napi közleményében.

A párt közleménye szerint a baloldal kormányzása alatt a megszorítások első célpontjai mindig a gyermekes családok és az édesanyák voltak, elvették tőlük a családi adókedvezményt, a hároméves gyest, az otthonteremtési kedvezményeket, bölcsődéket zártak be, és a sorozatos adóemelésekkel megnehezítették számukra a mindennapi megélhetést.

Hangsúlyozták: ma az édesanyák számíthatnak a kormányra, a 2018-as költségvetést is úgy tervezték, hogy a családok és a munkából élő édesanyák előrébb tudjanak lépni. A béremeléseknek köszönhetően több százezer család jövedelme nő, már havi 35 ezer forint lesz a kétgyermekesek családi adókedvezménye.

A közleményben kiemelték, hogy továbbra is biztosítják a gyed-extrát, a kisgyermekes édesanyák foglalkoztatását segítő Munkahelyvédelmi Akciót, és a nők negyven év munka utáni nyugdíjba vonulásának lehetőségét. Minden eddiginél többet fordítanak az ingyenes gyermekétkeztetésre, az ingyenes tankönyvellátásra és az otthonteremtésre.

A kisgyermekes dolgozó anyákat több bölcsődei férőhellyel és rugalmasabb bölcsődei ellátással is segítik, és a gyed maximum összege már csaknem duplája lesz a 2010-es szintnek. Szeretnének azoknak a nőknek is jobban segíteni, akik lombikbébi-programmal, örökbefogadással, vagy nevelőszülőséggel lesznek anyák, ezekre a programokra az eddigieknél is több figyelmet és pénzt fordítanak – olvasható a közleményben.

A jóanyátok keservit, hát már ezen az igazán politika-mentesnek ígérkező napon sem hagytok nekünk békét —- vagy netán ez is szükséges Debrecenben – a választási kampányhoz?

Nem kezdek egyesével – mondatonként a cáfolatba, a fenti keretes förmedvény-közleményetek nyáltól csöpög és átlátszó hazugságoktól nyüzsög.

Aki bérből és fizetésből él, nagyon jól megérti, hogy TÖKMINDEGY, mit hazudik a szotyikirály és bandája!

Egy a fontos: a család ünnepe szent! El a kezekkel! De minden mástól is! Mondjuk például: az országunktól! …mert Magyarország a miénk!

Ugye?

Csak a miénk!


A cikket beküldte nekünk: Szjutka. Köszönjük!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!