Rogán ötmilliárdot kapott fű alatt – iszol te rendesen, Tóni..?

kép: Breyer Gábor

Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter, Habony mellett a felsővezetésben immár a második számú láthatatlan ember most kapott plusz ötmilliárdot terven kívül.

Ebből simán fel lehet futtatni egy-(két-három) álellenzéki pártot is. Vagy egyéb élvezetes dologra költeni, ami Tóni eltűnése óta mostanában készült képeiről lerí, le sem tagadhatná, ha akarná. Kezdünk félteni, iszol te rendesen, Tóni..?

Na mert aggódunk kicsit a szemed körüli karikák miatt, annak ellenére, hogy nem nagyon vagy hajlandó elárulni, hogy a 22 milliárdos propagandabüdzsé mellé mi a fenére kell még ötmilliárd – még idén.

Szakértői vélemények is csak találgatnak, hogy miféle kommunikációra kellhet ez az ötmilliárd, hiszen már mindent megbeszéltünk, bár a fene tudja, Sorosról még nem készült brossura, talán már szorgalmasan gépelik is a következő nemzeti konzultáció kérdéseit, miszerint akarjuk-e, hogy a zsidó karvalytőke felfalja Magyarországot stb., stb., (nem-nem-soha..!).

Az RTL klub kérdésére is csak mellébeszélt a Kormányzati Tájékoztatási Központ, amikor az ötmilliárdos pluszközpénz okáról érdeklődtek. Mindössze annyit sikerült összeütni a rogáni kreatívoknak, hogy: „A kormány, ahogyan eddig is, nagy hangsúlyt fektet az állampolgárokkal való folyamatos párbeszédre. Ennek a párbeszédnek az eszközei a nemzeti konzultációk, illetve az elért eredményekről szóló tájékoztató kampányok…”

Ez nagyjából annyit jelent, hogy közöd..?

Az összeg arra viszont pont elég, hogy a választási véghajrá utolsó szakaszában időben megkezdhessék a 2014-ben elég jól bevált fantompártok és álellenzék kommunikációs felkészítését a baloldal szétforgácsolására. Mindehhez képesek még az idei költségvetést is módosítani, hogy a propagandaminiszter átmeneti pénzzavarba ne kerüljön, ha példának okáért Schmuckék gulyást osztanának a Blahán, momentán.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!