Orbán és Semjén újabb alattomos húzásra készülnek! Ezt nem fogja elhinni!

A nagy tüntetések közepette ismét olyan aljasságra készülnek Orbánék, hogy a fal adja a másikat.  Az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény módosításával, az állatvédelmi feladatok finanszírozására egy új adót akasztanának a kutyatartók, kutyatulajdonosok nyakába, amely évente 7-20 ezer forint lehet különböző paraméterek alapján. – írja az egykori szakszervezeti vezető, Árok Kornél a Facebook oldalán. A törvénytervezetet Semjén Zsolt jegyzi.

Sok időskorú tart kutyát, mert ez az egyetlen társuk a mindennapokban. A kormány az egyik kezével adja a nyugdíjemelést, a másikkal meg elveszi kutyaadó formájában. De ide sorolhatjuk azokat a gyerekes családokat is, ahol a 2-3 gyerek mellé még egy házi kedvencet bevállal…
Akinek van 2-3 kutyája, az fizet majd 21-60 ezret? Komolyan mondom, hülyék vagytok ti Zsóti, csak nem tolattok!
Abba már belegondolni is rossz, hogy mi lesz azokkal az állatokkal, amelyeknél ezt a plusz költséget nem tudják vállalni – mert azt tudjuk, hogy a kutyamenhelyek tuti nem tudják majd fogadni őket, mert most is túlterheltek.

Az ilyen törvénytervezettel a Kétfarkú Kutyapárt helyében én Brüsszelig mennék, mert ellehetetleníti őket, és sérti a politikai szabadságot, ráadásul diszkriminatív.

Kedves Kutyatartók!

Ez innen úgy néz ki, hogy most éppen benneteket készül megszívatni szeretett kormányunk. Biztos, hogy csendben, tétlenül kell néznetek, hogy mindez megtörténik? Melyik nagy hírű állatvédelmi szervezet áll ki majd először, hogy ezt azért már mégse?

Kedves Nyugdíjasok!

Biztos, hogy olyan jó itt minden, hogy egy kis nyugdíjemelés elég ahhoz, hogy hatalomban tartsák ezt a maffiát? Minden nap átverik Önöket! Minden hónapban, mikor megkapják a nyugdíjat, átverik Önöket. Mi kell ahhoz, hogy mindenki felébredjen?…

/Garai/

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!