Népszerűbb, mint Orbán, ezért össztűz alatt Botka – mégis sorra nyeri a sajtópereket

Az MSZP miniszterelnök-jelöltje kedden a szegedma.hu portál ellen, csütörtökön pedig az Origo és Ripost ellen is sajtó-helyreigazítási pert nyert a Fővárosi Törvényszéken.

Legutóbb Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő támadta be Botkát egy, a feleségétől kapott óra miatt, miközben Magyarország miniszterelnöke olyan korrumpálható anyagi körülményekről „vallott” vagyonnyilatkozatában, amiből az derül ki, hogy még egy tisztességes mopedre való sincs a bankszámláján…

A nepszava.hu értesülése szerint Botka beleállt a lakájmédia karaktergyilkolászásába: miután hatalmas erőkkel indult meg ellene a „fideszes hazugsággyár”, minden gyalázkodás esetében pert indít.

Botkáról az elmúlt hónapokban sorra születnek a lejárató szándékú cikkek és riportok az állami és kormányzati médiában, aminek a hátterében az is állhat, hogy – mint például a Publicus Intézet legutóbbi kutatásából is kiderült – Botka kihívóként egyes mérések szerint már népszerűbb, mint Orbán Viktor.

Az Indexnek nyilatkozva a kormányfő-jelölt azt ajánlotta a „fideszes hazugsággyárnak”, hogy kutassák inkább Orbán Viktor hétszázezres vagyonnyilatkozatát.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!