Nem fogod kitalálni, kit tiltott ki bajuszos Laci bácsi a Parlamentből…

Forrás: nol.hu

Nemrég kaptuk a hírt, hogy nem elég „szegény” házelnök Kövér László baja az Országgyűlés WC-fülkéiben elhelyezett – Munkatörvénykönyvéből idézett sorokkal díszített – WC papírokkal, hát most még a Fidesz ifjúsági szervezetének hat tagjával is meg kellett harcolnia!

Ezek a kis engedetlen – ’Fidelitas ifjú politikusai’ elnevezéssel illetett – emberkék kedden Simicska Lajost ábrázoló, „Ez is az enyém” feliratú matricákkal ragasztották tele a Jobbik néhány irodájának ajtaját a Képviselői Irodaházban.

KL házelnök kénytelen volt a „kitiltás a Parlamentből” eszközével élni, hiszen ha nem teszi, még valaki elfogultsággal vádolta volna meg őfelségét. A büntetés határozatlan időre szól.
Mi azért vádoljuk az elfogultsággal Kövér urat, hiszen a közelmúltban egy ellenzéki politikust /Tordai Bencét, a Párbeszéd szóvivőjét / is elmeszelt hasonló akcióért.
Fő a pártatlanság, a semleges házelnöki magatartás: de az igazsághoz az is hozzátartozik, ezt ezek a ’fideszes kormánypárti urak nem ismerik’: a házelnök Tordait örökre tiltotta ki – nem határozatlan időre.

Külön megjegyzés: nagyon aktívak a Fidelitas-aktivisták, és nagyon jó szponzorokkal is rendelkezhetnek, hogy tudnak finanszírozni ilyen kis magánakciókat: hiszen tegnap az Index és a Hír TV szerkesztőségének tábláira is ugyanilyen matricákat ragasztottak.


A cikket beküldte nekünk: Sz. Jutka. Köszönjük!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!