Ezen a képen elrejtettünk egy százezer forint értékű büntetést. Találja meg!

kép: Korózs Lajos Facebook

Jól megnézte a képet? Akkor itt a megoldás!

Lehet-e fokozni azt, hogy Szél Bernadett LMP-s képviselőt 2 db üres lap felmutatása után megbünteti Kövér László házelnök?

Lehet.

1 db A4-es lap felmutatásáért (volt rajta egy felkiáltójel) most százezer forint pénzbírságra büntette meg a házelnök a szocialista Korózs Lajost – az indoklás szerint a képviselő nem kért tőle engedélyt a szemléltetéshez.

Az ellenzéki képviselők a fideszes visszaélések előadásához használtak ilyen „szemléltető eszközöket”, a cinikus megoldás a kormány részéről azonban az volt, hogy az ügyek tárgyalása, kivizsgálása helyett inkább megbüntették azt, aki szólni mert.

Íme Korózs Lajos bejegyzése az esetről:

„Megbüntetett Kövér László! Ma 13.00-kor megyek a Parlament Mentelmi bizottsága elé, mivel 100 000 forintra büntetett a Ház Elnöke egy felkiáltójel miatt! Indokolásában kifejti, hogy a Kunhalmi Ágnes „Fortélyos félelem igazgatja a kormányt” napirend előtti felszólalása közben egy A/4-es lapot tartottam a kezembe. Kiderül az indokolásból továbbá, hogy a szemléltetés alkalmazásához engedéllyel nem rendelkeztem. Továbbá, a Házbizottsági ülésen elhangzottak alapján az is kiderült számomra, hogy „nem őriztünk együtt disznót” Mondja kedvesen és stílusosan a Parlament Elnöke!!!”

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!