Nagyon rossz hírünk van Gyurcsány Ferenc mindent leleplező dokumentumáról

kép forrása: nol.hu

Arra várok, hogy jelentkezzenek a közvetítők – mondta Gyurcsány Ferenc, az ATV Egyenes Beszéd című műsorában, azokra a dokumentumokra utalva, amikkel szerinte sakkban tartja Oroszország Orbán Viktor miniszterelnököt. A DK elnöke azt állítja, hogy az első Orbán-kormány után egy nagyon magas rangú és hiteles ember tájékoztatta a dokumentumok létezéséről, bár továbbra sem tudja, kinek a birtokában vannak. Noha elmondása szerint látta a papírokat, kétségek is felmerültek benne, miszerint hivatalos forrásból származnak-e, vagy csak őt akarták csőbe húzni.

Gyurcsány elmondása szerint kétszer találkozott a közvetítővel. Az első alkalom csak puhatolózás volt, érdekelnék-e őt a dokumentumok, mindezt hatszemközt. Ugyanis Gyurcsány Ferencnek van egy kapcsolata, a közvetítő őt kereste meg, majd rajta keresztül érte el a DK elnökét. Az igenlő választ követően, két héttel később ismét megjelent a közvetítő, immár a dokumentumokkal, amit meg is mutatott a volt miniszterelnöknek.

„Akkor nem láttam dokumentumokat, azóta is korholnak a kollégák, hogy miért nem néztem meg őket” – fogalmazott. Továbbra sem tudja viszont, hogy kinek a birtokában vannak a dokumentumok. „Valószínűleg orosz, de erre csak azért következtetek, mert angolul tárgyaltunk, és nagyon-nagyon szlávos volt az akcentusa ennek az angolnak. Én nyilván oroszra gondoltam, de azóta mondták, hogy akár szlovák is lehetett. Fogalmam sincs” – mondta a DK elnöke.

Láttunk már arra példát a magyar politikatörténetben, hogy különféle iratok, dokumentumok, leleplező videók kerültek napvilágra, holott semmiféle tartalom nem volt mögöttük.

Miért előnyös ez Gyurcsánynak?

Pontosan azért, mert ki vagyunk éhezve egy tényfeltáró, bizonyító erejű, leleplező, botrányos titokra, ami csak úgy kiderül majd, és Orbán Viktor gépezetét egyszerűen összezúzza. Ha ezt éppenséggel Gyurcsány Ferenc hozná nyilvánosságra, az meglehetősen nagy népszerűségnövekedést okozna neki, Orbánt pedig nagy eséllyel hiteltelenné tenné. Sajnos azonban a szláv akcentusú angolok, akik mutogatnak papírokat ellenzéki politikusoknak, nem szoktak kormányokat buktatni, összeesküvéseket leleplezni.

Ha létezne olyan dokumentum, ami egyértelműen azt bizonyítja, hogy Oroszország zsarolni képes az EU egyik tagállamának vezetőjét, nincs az a titkosszolgálat, amelyik ne figyelné meg minden lépését a szivárogtató közvetítőknek, és legyünk őszinték magunkkal szemben is: a jelenlegi politikai palettát tekintve nagy valószínűséggel nem Gyurcsány Ferenc lesz az a személy, akinek egy ilyen diplomáciai botrányt kiváltani képes anyagot a kezébe adnak… ellenben bárki is állít ilyesmit a DK elnökének, most már ultimátumokat ad, tv-s szereplésekre jár, az utóbbi napokban jobban berobbant a köztudatba, mint azt egyébként tehette volna, tehát akkor sem bánja, hogy megkeresték egy ilyen információval, ha csak csőbe akarják húzni, hiszen ez neki nagyobb reklámfelület, mintha Simicska összes hirdetőoszlopát teleragasztgatta volna az arcképével. Az tehát a rossz hírünk, hogy ez az anyag egészen biztosan nem áll valós alapokon, magyarul: nem létezik, és ezt a volt miniszterelnök is pontosan tudja.

Mi lenne, ha inkább nem a sült galambot várnánk egy leleplező dokumentumtól, hanem tégláról téglára építenénk le Orbán Viktor velejéig korrupt rendszerét, hogy ne kelljen még egy ciklust elszenvednünk általa?


Ossza meg ezt a cikket és kövessen minket facebookon, nekünk ezzel segíthet.


Tisztelettel köszönjük!
A PestiBulvár csapata