Feszültség a Fideszben. Totál hülyét csináltak egymásból. Lázár az erősebb

A főváros tulajdonosi bizottsága a múlt héten tárgyalta az Európa Nap- hoz kapcsolódó futóverseny közterület használatának ügyét.

Az ülésen megjelent a futást szervező cég kommunikációs vezetője, aki hevesen érvelt a rendezvény mellett. Beszédében többször is hangsúlyozta, hogy a futást a miniszterelnökséggel közösen szervezik, így kéri, hogy a bizottság fogadja el az előterjesztést, ami szerint a sportesemény idejére Budapest belvárosi kerületeinek Dunához közeli részeit lezárják. Igaz csak vasárnap reggel és az is hozzá tartozik,hogy mindössze néhány órára.

A bizottság fideszes elnöke az első pillanattól láthatóan ellenezte az esemény megrendezését. A tőle megszokott pikírt stílusban osztotta a szerencsétlen kommunikációs vezetőt. A cég részéről jelenlévő fiatalember a szavazás előtt még egy utolsó próbát tett, hogy mindenki értse, hogy a miniszterelnökség is benne van a dologban, de hiába.  A „vita” végén Láng Zsolt elnök szavazásra bocsájtotta az előterjesztést, amit a fideszes többség NEM támogatott. Eddig a megszokott mederben folytak az események. Egészen az ülés végéig, amikor Láng a telefonjára pillantott és azt mondta ” Ahogy elnézem a telefonom, könnyen lehet, hogy nemsokára újra találkozunk, mert rendkívüli ülést kell tartani” Majd hozzátette: ” A miniszterelnökségről hívnak”.

Mindössze néhány nap telt el azóta, de már meg is érkezett a bizottság tagjaihoz a rendkívüli ülésre szóló meghívó. Ebben már az alábbi szöveg szerepel: europa nap

Javaslat a 2017. évi „Európa Nap”-hoz kapcsolódó futóesemény elfogadására”

Arra gondolni sem merünk, hogy egy pillanatra kihagyott a mutyigép és a főnök nem egyeztette a sameszával, hogy ennek az eseménynek bizony meg kell lennie, mert ilyesmi a fidesznél nem fordulhat elő. A nemrégiben a Rózsadomb egyik előkelő részén közel 100 millióért családi házat építtetett Láng Zsoltot helyre tette Lázár és totál hülyét csinált belőle. Nem lehet itt csak úgy ugrálni, meg önállóskodni. Itt mindennek meg van a rendje. Ami Lázár Jánosnak fontos, az van, ami nem, az nincs. Ennyire egyszerű a képlet.

Informátorunk szerint mindennaposak az ilyen esetek. Úgy tűnik, Lázár egyre inkább azzal van elfoglalva, hogy miként lehet Orbán Viktor utódja, ezért mindent és mindenkit az irányítása alá igyekszik vonni. Ez azonban belső feszültségeket okoz a Fideszben. Az Orbánhoz hű katonák nem nézik jó szemmel Lázár ámokfutását. Előbb utóbb kirobban a nyílt harc. – tette hozzá a Fidesz működésére rálátó informátorunk.

Hajrá Fiúk!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!