Normális dolog az, hogy Mészáros „Lörke” órabére 10 millió forint..?!

…Tesz fel egy fölöttébb egyszerű kérdést immár harmadjára fideszes barátainak a harmadikszempont blogszerzője. Szívünkből szól.

Emlékezetünkbe idézi az első két kérdését is, melyekre több száz komment érkezett, de senki sem tudott rájuk válaszolni. És nem azért mert bonyolultak: rettentő egyszerű kis naiv kérdések voltak. Írását szöveghűen idézzük, hogy még a gázszerelők is megértsék.

Nézzük az első kérdést:

Igaz az, hogy Orbán Viktornak 700.000 forint vagyona van?

Erre nyilván nem lehet mit mondani egy vérbő fideszesnek, mert ha azt mondja nem igaz, akkor hazugsággal vádolja a félistenét. Ha ezt mondja, hogy igaz, akkor meg aláírja a saját hülyeségi papírját. Sakk matt.

A második kérdés egy picivel bonyolultabb, de nem sokkal. Így szól:

Ha mármost a nyugati egyetemek mindenféle mocskot, szemetet tanítanak, és ezért, nagyon helyesen, nemzetünk nagyjai kisöprik őket ezen Édenből, akkor vajon saját gyermekeiket miért a hanyatló nyugatra járatják? Nem szeretik őket? Rosszat akarnak nekik? Mintegy büntetésből?

Hát, ahogy az sejthető volt, erre sem kaptunk választ terelésen és mellébeszélésen kívül.

Na de három a magyar igazság, talán majd most! Szóval nézzük újabb, aktuális és pofon egyszerű kérdésünket:

Ön szerint, drága fideszes barátom, normális dolog-e, ha a miniszterelnök gyerekkori barátja szinte kizárólag állami megrendelésekből kimutathatóan és kétségkívül MINDEN KIBASZOTT IDŐK leggyorsabb vagyonnövekedését produkálja?

orbán és mészáros1

Most ne beszéljünk általában arról, hogy etikus-e, ha valaki óránként 10 millió forintot keres, tehát jobb az órabére, mint amennyi pénzt a magyar lakosság 90 százaléka soha, de soha nem fog egyben látni egész életének munkájával sem, akkor se, ha három állása van egyszerre.

Arról se beszéljünk, hogy szinte mindenki számára egyértelmű, hogy Mészáros Lőrinc egy stróman, és az általa ellopott pénz valójában a miniszterelnökhöz (onnan talán Putyinhoz, de ez most mellékszál) vándorol.

Csakis a leges leges leges legjobb indulatú változatot gondoljuk át, tehát azt, hogy normális dolog-e az, ha egy demokratikus ország miniszterelnökének a legjobb barátja minden héten milliárdos állami pénzeket kap, ha ez a barát felvásárol és utólag megszűntet két perc alatt kiadott állami kölcsönből 60 éves ellenzéki lapokat?

Ha ez a barát felvásárolja a fél Balatont majd másnap mit ad Isten kiderül, hogy az állam 5 milliárd (ötezer millió) forinttal támogatja a balatoni kempingek rekonstrukcióját? Hogy ez az ember, a barát, óránként 10 millió forintot szippant ki, na nem a piacról, hanem az államkasszából?

Hogy ez a barát ilyen, soha nem látott sebességgel szívja ki a nemzet vérét, hogy 100 milliárd forintot nyúlt le csak a tavalyi évben, hogy minden egyes átaludt és ébren töltött órában újabb 10 milliót szív ki az egyre apadó anyaállat, a magyar nemzet testéből?

Nos kérem szépen, ez a dolog normális?

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!