Megtámadták az MSZP európai parlamenti képviselőjét

Orbán Viktort kritizálta Brüsszelben, névtelen fenyegetések tömegét kapta Ujhelyi István EP-képviselő. Személyét, családját, testi épségét vette célba az anonim gyűlölethadsereg.

A képviselő mindezek ellenére kitart a véleménye mellett s ellentámadásba kezd, természetesen a kellő jogi lépések mellett.

Mai közleményében leszögezi: nem hátrál meg a durva erőszak ellenére sem.

„Amióta ’igazi hazaárulásnak’ neveztem az Európai Parlamentben azt, amit Orbán Viktor a hazánkkal tett az elmúlt években, a sok ezer támogató üzenet mellett megszámlálhatatlan mennyiségű gyűlölködő kommentárt, verbális erőszakot használó és fizikai erőszakot ígérő fenyegetést kaptam” – hozta nyilvánosságra a történteket Ujhelyi.

Mindezek ellenére a kijelentését továbbra is vállalja s állítja, hogy Orbán Viktor a nemzet érdekei ellen cselekszik, amikor sötét orosz paktumok mentén eltávolítja hazánkat az európai közösségtől. „Ez bizony hazaárulás/…/. Ritkán, talán soha előtte nem használtam ezt a kifejezést ebben a formában, de vállalom, hogy ennek most igenis helye van.”

Elképesztőnek tartja, hogy a közpénzből kitartott fideszes médiagépezet, valamint az elvakult hívekből és gyáva trollokból álló kommenthadsereg most őt állítja be nemzetárulónak, külföldi színtéren feljelentő gazembernek: „Legyen nekik világos: Orbán Viktor nem egyenlő Magyarországgal. Az Orbán-kormány nem egyenlő a nemzettel. A Fidesz nem egyenlő a magyarsággal” – erősíti meg álláspontját a támadások ellenére az EP-képviselő.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!