Hosszú szerint vadásznak a férjére, de nem tervezi az emigrálást

Nehezen fogadja el, hogy állandóan a figyelem középpontjában van, és bántja, hogy szerinte már-már vadásznak a férjére, de meg sem fordul a fejében, hogy elmeneküljön Magyarországról – mondta a Nemzeti Sportnak adott interjúban a háromszoros olimpiai bajnok úszó.

„Felfogni is nehéz, nemhogy elfogadni. De tanulom, és kénytelen vagyok belenyugodni abba, hogy mindenki azt lát, amit és akit akar” – mondta Hosszú Katinka a Nemzeti Sportnak adott interjúban arról, hogy mennyire zavarja az állandó figyelem.

Úgy fogalmazott, nem szeretheti mindenki. A férjét, Shane Tusupot érő támadásokról viszont úgy nyilatkozott, bántja és bosszantja, hogy már-már vadásznak rá.

„Ha őt támadják, azon én húzom fel magam, ha engem, az meg Shane-t akasztja ki. Idővel szeretnék eljutni oda, hogy kívülállóként, érzelmek nélkül olvassak el magamról egy cikket” – mondta Hosszú Katinka.

A kérdésre, hogy ha elfajul a „vadászat”, elmenekül-e Magyarországról, azt felelte, nem valószínű, hogy annyira ki tudják billenteni, hogy elfusson.

„Néha kell egy kis szünet, néha nagyon jó elmenni innen messzire, de hogy én egy versenyen ne magyar válogatott melegítőben és dresszben vonuljak ki a rajtkőhöz, elképzelni sem tudom” – mondta a háromszoros olimpiai bajnok úszónő.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!