Szégyen: Orbán Viktorról olyan fénykép került elő, ami mindenkinél leveri a lécet

nol.hu

„Az Európai Parlamentben kapott el egy közös fotót Orbán Viktorral a populista AfD tagja, Beatrix von Storch, aki Európa Határőrének nevezte a magyar miniszterelnököt.
Az Alternatíva Németországnak (AfD) EP-képviselője szerdán felszólalásában is dicsérte Orbán Viktor politikáját, de az oldenburgi hercegnő a vita végén négyszemközt is váltott néhány szót a miniszterelnökkel, akivel a biztonság kedvéért le is fotózkodott” – írja a HVG.

or 1

Beatrix von Storch többek közt onnan lehet ismerős, hogy ő volt az a német politikus, akit amikor a Facebookon arról kérdeztek, hogy a német határon lőjenek-e menekültekre, igennel válaszolt. Később annyit pontosított, hogy nőkre és gyerekekre nem lőne, csak felnőtt férfiakra.

Orbán tehát mosolyogva pózol egy olyan emberrel, aki képes lenne csak azért főbe lőni valakit, mert az kénytelen elhagyni a hazáját, amiért ott mindenkit főbe lőnek. Nagyjából ez  megfelelő definíciója annak, amit a szeretett miniszterelnökünk tett, amiért Madame Pol Pottal fotózkodott.

Köszönjük szépen!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!