Megtették: a fideszesek nekimentek az EU-nak – nagy vészt hoz ránk ez a nyilatkozat

Kép forrása: nol.hu

Tudatosan felépítve, fokozatosan, de egyre nagyobb lendülettel rohan a kormánypárt az EU fotocellás ajtajának. Brüsszel megállítása után az EP-képviselőkre mondtak ma olyasmit, ami ismét messzebb vitt minket Európától.

Gulyás Gergely lett az ügyeletes propaganda-szócső, és azt mondta sajtótájékoztatóján: Soros György leplezetlen módon „intenzív lobbitevékenységbe kezdett” Brüsszelben az elmúlt hetekben.

Gulyás megdöbbentőnek nevezte, hogy milyen sok európai parlamenti képviselő van közvetlen kapcsolatban Soros Györggyel, illetve az általa fizetett szervezetekkel.

Miközben a Fidesz prominense hazabeszél a választókhoz, a kormánypárt európai parlamenti képviselői a szerdai EP-ülés előtti napon önkritikus levélben győzködték néppárti társaikat, hogy a Fidesz meggyőződéses európai és igazi csapatjátékos. A Magyar Nemzet értesülései szerint vezető fideszesek a szokásosnál erősebb hangon kérték meg az Európai Parlamentben felszólaló Orbán Viktort, hogy ne fokozza a hangulatkeltést Brüsszelben – foglalta össze az eseményeket a HVG.

A szerdai ülésen az Európai Parlament a tervek szerint egy határozatra ad felhatalmazást, amely a magyar jogállam helyzetével foglalkozik majd. Ha ennek kivédésére a néppártot meg akarja nyerni magának Orbán Viktor, akkor nehezen tud közben harcolni is az unióval.

Gulyás Gergely mai megszólalása sokkal súlyosabb, mint azt gondoljuk. Eddig a Fidesz Brüsszelt akarta megállítani és a civileket bélyegezte Soros ügynökeinek, most már az Európai Unió legfőbb döntéshozó szerveinek egyikének tagjait, az Európai Parlamenti képviselőket. Hova fog ez vezetni? A Brexit után jöhet a HUNexit?

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!