Keményen kiosztották Ádert – „Nem kell magad leköpni, mert még az sem menne neked egyedül, megteszi veled azt az ország”

” Annyian tüntettek volna a CEU ellen, mint mellette. Kint volt 70000 ember, ahogy az önök sajtója állítja, de nem tudjuk hányan ellenezték az egyetem működését.”

Lehet nem szó szerint idéztem a bajszos szart, ezért elnézést sem kérek. Nagy szellemi megterhelést jelentett ezen mondatok kiizzadása egy álamfői ( igen schmitt palihoz mérhető) tisztséget Orbán Viktor kegyelméből betöltő pártkatonától. János!

Bánja a fene ha László ezért a megszólításért megbüntet, de áruld már el,magadtól vagy ennyire hülye, vagy Habony adta ezeket a mondatokat a szádba? Mert azért ettől többet lehetne elvárni egy olyan magát nagyon okosnak tartó faszitól, aki még azt sem tudja merre folyik a szenny a mocskos szájából ha megszólal.

Hol élsz te, melyik putyini segg takarja el előled a kilátást? Van neked tükröd, családod, elveid, becsületed, tisztességed? Mert most mindet megtagadtad végérvényesen. Ja, a tükröt nem, azzal állj szembe, és simogasd a bajszod ha letörölted a köpést az arcodról. Mert azt elérted.

Nem kell magad leköpni, mert még az sem menne neked egyedül, megteszi veled azt az ország. És hiába törlöd le, az rajtad marad, ahogy a bajszos szar is mikor kijössz Orbán Viktor seggéből.
BANDITA.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!