A CÖF Brüsszelbe utazott, hogy Orbánt bátorítsák, de nem volt engedélyük a demonstrációra

Helybe ment – na vajon kinek a pénzén..? – a pofonért Stefka és Csizmadia, ráadásul Ujhelyi István, az MSZP EP-képviselője közleményben szólította fel a jelenleg Brüsszelbe repített CÖF-öt, hogy tegyék közzé, kinek a pénzén utaztak Brüsszelbe.

Az Európai Parlament brüsszeli épülete előtt található Luxembourg téren tüntet(ett) a kormány mellett a békemenetet is szervező Civil Összefogás Fórum (CÖF). Érdemes volt ilyen messzire utazni egy kis belga sörért és hülyét csinálni magukból, mivel a hvg.hu helyi tudósítója szerint néhány belga rendőr elküldte a 30-40 tüntetőt, mert mint kiderült, csütörtökre van engedélyük.

A tüntetők nem Brüsszelben élő magyarok voltak, hanem Magyarországról utaztak a belga fővárosba – bizonyára az éppen soros repülővel.

A helyszínen volt Csizmadia László, a CÖF elnöke, illetve Stefka István, a PestSrácok lapigazgatója is. A demonstrálók egyebek mellett azt skandálták: „Hazafi vagyok!”

A kihelyezett tüntetésre az adott alkalmat, hogy szerdán az Európai Parlament magyarországi helyzetről rendezett vitáján részt vesz Orbán Viktor miniszterelnök is.

A kormánypártok és holdudvaruk az elmúlt hetekben megújult erővel támadták „Brüsszelt”, amely állítólag rá akarja kényszeríteni a migránsok befogadását Magyarországra, illetve bele akar szólni az adópolitikába és a munkahelyteremtő támogatások ügyébe.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!