Nézd meg, mit műveltek Áder Jánossal a mai látogatása során!

MTI Fotó: Máthé Zoltán

Elfogadhatatlan. Egyszerűen tűrhetetlen és emészthetetlen, hogy a mai taknyos fiatalok mit meg nem engednek maguknak. Már a Bibliában is le van írva, hogy tiszteld az időseket, főleg a bajuszosokat. Az iskolában is megtanulhatták, de nem érdekli őket. Megcsúfolták az államfőt, büntetést érdemelnek!

Áder János köztársasági elnök ma az ELTE Trefort Ágoston Gyakorlóiskolába látogat, ahol „rendhagyó tanórát” fog tartani a diákoknak.

A HVG azt írja, a látogatás előtt néhány nappal a Trefort tanárainak egy része kiadott egy közleményt, amelyben leszögezték, hogy nem értenek egyet a lex CEU szellemiségével és tartalmával, és hogy kiállnak a tanítás és tanulás szabadsága mellett, ezen kívül az iskola diákjai is petíciót indítottak, hogy tiltakozzanak az államfő látogatása ellen, a volt diákok pedig egy online petícióban álltak ki a tanárok nyilatkozata mellett, ezt kedd reggelig több mint 280-an írták alá.

A 444.hu azonban azt írja, a rövidke kis Trefort utcát már hétfő este kidekorálta valaki, és mind a járdásra, mind az úttestre felírták a CEU melletti tüntetések egyik szlogenét, az Áderre utaló „Bajszos szar” kifejezést. Milyen szellemes, ugye? Nemhogy tiszteletlenek, de még csak kreativitás sincs bennük. Valakit a tekintélyes bajusza miatt bántani több mint szánalmas!

Nem baj, nem baj… csak gúnyolódjanak, ha jólesik nekik. Nemsokára úgyis rájönnek, hogy a CBA-s Kasszás Erzsi marad az egyetlen főnökük a bölcsész diplomájukkal, akit még úgy ahogy kedvelnek! Aztán majd lehet sírni a romkocsmában!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!