A zuglói jelölt lealázta a Fideszt, aztán olyasmit tett, amire senki nem számított

Forrás: zuglo.hu

Nem elég, hogy kétszer annyi szavazattal verte rommá a Fideszt Bitskey Bence, de győzelme után állást is foglalt egy párt mellett: kérvényezte felvételét az MSZP-be.

A megválasztott képviselő Facebookon jelentette be döntését:

„Ez első mondatom a zuglói embereknek szól: köszönöm a bizalmat!

Élni fogok azzal a lehetőséggel amivel képviselővé választottak! Köszönöm az engem támogató csapatnak, önkénteseknek, barátoknak a támogatást. Nélkületek nem sikerült volna!

Külön köszönetet kell mondanom barátomnak, Tóth Csabának, Zugló MSZP-s országgyűlési képviselőjének, aki kezdettől hitt bennem, aki végig mellettem állt az elmúlt hónapokban, akitől nagyon sokat tanultam és aki nélkül ezt az óriási győzelmet nem tudtuk volna elérni.

Egy nagyon jó csapatot ismerhettem meg, öröm volt velük dolgozni. Megtiszteltetés lenne számomra ehhez a közösséghez tartozni, ezért a mai nap kérni fogom a felvételemet az MSZP Zuglói szervezetébe.

A legfontosabb mondat a végére maradt, és a páromnak szól: mindent köszönök!”

Párhuzamosan Bitskeyvel a nyolcadik kerületben is időközit tartottak, ahol az MSZP DopeMan támogatásával effektíve előválasztást nyert, mert a vele szemben induló Bolba Mártát legyűrte, szavazataik összességével pedig jóval több voksot kapott volna Pityinger a fideszes jelöltnél is.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!