Dopeman frappáns választ adott az őt mocskolóknak. Holnap eldől mennyit ért az egyenessége

Már minden eszközzel igyekeznek lejáratni a 8. kerület függetlenként, MSZP-s és Szolidaritásos támogatással elindult képviselőjelöltjét: Pityinger László Dopemant.

Ezekre mindig csattanós válasz érkezett a zenésztől. Most egy olyan szórólapra reagált, amely a legalja mocskolódásokat tartalmazza róla.

Íme:

„Mindig megnevettet, amikor a Fidesz arcai és az általuk irányított média a maguk által emelt piedesztálról vitriolos kritikákat mondanak rólam.
A nyolcadik kerületben nem én vettem le 80000.- és 300000.- forint közötti összegekre a hátrányos helyzetű családokat.
Nem én lettem milliárdos közbeszerzések révén az elmúlt két-három évben.
Nem én „afterozok” ibizai luxus klubokban (bárcsak engem is elvittek volna. Nem az én komondorom veri a feleségem.
Nem én járok helikopterrel #kisgrofó koncertre (oda véletlen se vigyenek…
Nem én záratok be iskolákat, és taszítom butaságba az ifjúságot.
#keresztény létemre nem én határozom meg magam a másokkal szembeni gyűlölet által.
Folytathatnám a listát, de minek? Mindenki látja és tudja, hogy mi újság a Futrinkában. Holnap a Magdolna negyedben lehetőségetek lesz kritikát gyakorolni, és tenni a változásért. Lehet, hogy én vagyok a „rosszfiú”, de a jól fésült #polgármester úrral ellentétben, engem zavar, hogy a 21. században, az Európai Unióban vannak gyerekek, akik dohos és penészes lakásokban élnek, amikben sanszos a #tbc, az #asztma pedig garantált.
Én keresem az igazságot, és kiállok a gyengék meg az elesettek mellett. Ha erre szavazol, akkor holnap, április 23-án a Magdolna negyedben X-eld a Pityingert…”

Ha azon múlna ez a választás, hogy ki volt a kampányban a legőszintébb, kétségtelenül Dopeman lenne a befutó. Az azonban, hogy miként dönt a 8.kerület 6-os választókörzete, csak holnap este dől el. Kíváncsian várjuk.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!