Orbánt most onnan ütik, ahonnan a legjobban fáj – egy kiváló olimpikon küldte el a bánatba

1994 óta mindig a Fideszre szavazott, most besokallt mindattól, amivé Orbán lett. S ezt közölte is vele.

Kovács Tamás mesteredző, a Magyar Olimpiai Bizottság tiszteletbeli tagja kardozóként három olimpián is részt vett, 1968-ban Mexikóvárosban és 1972-ben Münchenben tagja volt a bronzérmes csapatnak, felnőttként világbajnokságon egy arany-, négy ezüst- és három bronzérmet szerzett. A magyar válogatottnak tizennégy évig volt kapitánya (1986-2000).

Fidesz-szimpatizánsként most lett elege az orbáni ámokfutásból. A miértet az alábbi nyílt levelében írta le.

„HÚSVÉTI LEVÉL ORBÁN VIKTORNAK…!

Megkaptam a Miniszterelnöki Kabinetiroda hatpontos kérdőívét, amit elolvasva úgy döntöttem,hogy nem küldöm vissza….nem küldöm vissza,mert értelmezhetetlen, általános kérdéseket feszeget, és helyettem fogalmazza meg a kérdésekre a válaszokat! A tavalyi migráns kérdőívvel, amikor 3,5 millió ember szavazott a bevándorlás ellen, ezzel már meg is nyerte a 2018-as választásokat, ahol csak az lesz a kérdés, hogy milyen arányban? Ebben az országban nem rezsit kell csökkenteni, hanem normális munkabéreket, nyugdíjakat kell adni az embereknek és felzárkóztatni a béreket, nyugdíjakat osztrák, német szintre!

1990-ben Antall Józsefre szavaztam, majd 1994 óta mindig a Fideszre, mint nemzeti érzelmű polgár, de 2014-es választások után történt valami – megváltozott a Fidesz politikája, morálja, becsülete, és tovább fokozta az amúgy is megosztott magyar társadalom kettészakadását.

Elfelejtette a Fidesz, mint kereszténydemokrata párt Isten intelmeit tízparancsolatában , hogy: ne lopj, ne hazudj és mások becsületében kárt ne tégy, valamint mások tulajdonát ne kívánd!!!

Két éve a kommunista rendszer uszításai jutnak eszembe, amikor csak azt hallom és látom az óriás plakátokon, tévében,rádióban, sajtóban, hogy: EU, Brüsszel, Gyurcsány, multik, migránsok, Simicska, Soros,MSZP, MSZMP, Jobbik mindenki ellenünk van, ezek mind hibásak a kialakult helyzetért, ezzel megosztva a társadalmat, embereket, családokat, barátokat egymás ellen fordítanak, elbutítva az embereket, ellenvéleményt nem tűrő hangon, egymásnak ugrasztva, gyűlöletet szítva….

Hová vezet ez..?? Mi lesz ennek a vége..?? Csak egy vélemény lehet ebben az országban, a Fidesz véleménye…??? Még van kb. 2,0 millió rajongója a Fidesznek és a többi 6,0 millió az nem ember, az nem magyar állampolgár???

Véleményem szerint, aki nincs a Fidesz mellett az nem ellenség, nagy része nem is baloldali, hanem kiábrándult, elszegényedett alsó és középosztályú magyar állampolgár..!!! Tisztánlátásra és nem agymosásra lenne szüksége a magyar polgároknak! Véget kell vetni annak a szlogennek, hogy „aki nincs velünk, az ellenünk van”, mert ez zsákutcába vezeti a nemzetet!!!

Kedves Viktor! Ez már nem mehet így tovább ….akkor vagyok csak jó keresztény,ha rátok szavazok..?

Az a jó rádió, tévé, sajtó, amit ti működtettek, csak a CÖF tüntetése a jó, csak központi irányítású iskolák színvonalasak, minden területen, sajnos még a sportban is központi jóváhagyás van minden vezetői poszton…mi ez ha nem a sötét kommunista időket idézi???

Az első négy évben nagyon sok szép infrastrukturális beruházást csináltatok, de ez az utolsó két év korrupciós hulláma, az ország megosztása, a diktatórikus vezetés, nagyon lerontotta a hétéves teljesítményeteket. Kihasználjátok, hogy nincs ellenzék….vagyis van…. van egy marakodó,nagyon gyenge baloldal, egy megosztott Jobbik, és a többi kis párt.

Egy új kezdet kell, egy új normális társadalom felépítéséhez, új friss, fiatal erőkkel, mert ez az egypártrendszer, elfáradt, öreg politikusokkal nem vezet sehová, mivel ez már 1990-ben egyszer megbukott…! Én továbbra is nemzeti érzelmű polgár maradok, soha nem leszek kaméleon, de mindig lesz véleményem…!

Ne éljetek vissza a jelenlegi túlerőtökkel, mert a nemzetünk jövőjéről van szó…!!!”

(kép: magyarhirlap.hu)

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!