„Ómolnár, a kurva anyád!” – Szargödörnek hívta a Ripostot és bocsánatot kért a lap volt munkatársa

Fekő Ádám, aki másfél évvel korábban három hónapot dolgozott a Ripostnál, felháborodott posztot tett közzé a Tumblr-csatornáján, ahol bocsánatot kért a Gulyás Mártont ért magánéleti lejáratásért, holott már nem is dolgozik a lapnál. Változtatás nélkül közöljük.

„Az az igazság, hogy soha nem titkoltam, hogy én úgy másfél évvel ezelőtt három hónapot lehúztam a ripostnál. akkor is tudtam, hogy szar hely, de pár engem akkoriban épp körülvevő rosszember miatt még így is jobban jártam. akkoriban egy kissé komplexusos tróger bulvár volt az egész, ahova persze kellett nyomni a híreket a migránsról (az egyetlen örök címkeként előkerülő új népvándorlás rovatba), de hát én ilyenekker akkoriban egyáltalán nem akartam foglalkozni.

igazából még az se volt elviselhetetlen, amikor ómolnár miklós a maga legendás karizmájával bejött okoskodni arról, hogy persze biztos jó emberek a menekültek dehát senki nem akar a szomszédjába egyet sem, és a valósággal ápolt különös viszonya is inkább csak kényelmetlen volt akkor, mikor lapszemlés címeket írt át nettó hazugságra, hogy bennük legyen a “glamour” (erről amúgy korábban egy story-gálán még a SZTÁRMAGAZIN) főszerkesztőjeként beszélt, ott nyilvánosan be is ismerte kicsit pajkosan mosolyogva, hogy a valóságot néha fel kell kell tupíroznia, csak ugye akkor még nem gondolta volna senki, hogy ez politikai vonalon is mehet majd), és igazából az is csak egy korábbi távozásra sarkalló tény volt, hogy fél napig kellett nyomozni, lehet-e írni ákos női princípiumos faszságáról, mert hogy mi is onnan kapjuk a pénzt, ahonnan ő.

végül szerencsére még a mostani színvonal (félreértés ne essék, akkor se volt magas) elindulásakor jobbnak láttam, ha soha többé nem állok szóba ezzel az emberrel, mivel gonosz, hazudik és másokat is magával ránt, szóval én aztán tényleg nem vettem részt ebben az egészben, de így is fontosnak tartom, hogy bocsánatot kérjek minden egyes leütött billentyűmért, amivel ez a szargödör valaha is jól járt akár csak egy kicsit is, és szégyellem magam még azért is, hogy kezet fogtam ómolnár miklóssal ahelyett, hogy lerúgtam volna a lépcsőn például. a fizetésemet nem adom vissza, de mivel leginkább piára költöttem, ezért végülis jó helyre forgattam vissza habony árpád pénzét.

ómolnár, a kurva anyád.”

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!