Állj ki te is Gulyás Márton mellett: mutatunk rá egy zseniális módszert!

A Habony-Művek ismét egy nevetséges eszközzel próbált lejáratni valakit, aki fel mert szólalni a rendszer ellen. Gulyás Mártonról a Ripost azt írta:

„Tegnap este fél nyolc körül engedték szabadon és alig egy óra múltán máris bejelentkezett a világ egyik leghíresebb, különleges igényeket szolgáló társkereső oldalára a planetromeo.com-ra.

A híres társkereső oldalról külön wikipédia szócikk is készült már. A PlanetRomeo (korábbi nevén: GayRomeo) eszerint nemzetközi internetes fórum, csevegő- és ismerkedőoldal meleg, biszexuális és transznemű férfiaknak.”

Gulyás Márton egy videoüzenetben reagált a cikkre, konkrétan azt mondta: ha valaki kíváncsi rá, hogy „buzeráns-e” és szemtől szemben megkérdezi tőle, akkor elárulja.

A Pesti Bulvár szerkesztőségében úgy gondoltuk, nekünk is lépnünk kell, hiszen ha már megtalálták Gulyás Marcit a Planet Romeo oldalán, akkor mi is megtalálhatjuk azt, aki a Ripost szerkesztőségében ugyanezen a meleg társkeresőn tallózott. A saját nevemen regisztráltam, bízva abban, hogy rám fog írni leendő riposztos szerelmem.

ripostt

Ha Te is kiállsz Gulyás Márton mellett, oszd meg ezt a cikket, vagy regisztrálj egy hasonló adatlapot a Planetromeo.com oldalon, és töltsd fel Facebookra a róla készült képet! Ne hagyjuk, hogy 2017-ben, Magyarországon azért bélyegezhessenek meg valakit, mert egy társkeresőre regisztrált!

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!