Leleplezés húsvétkor: pedofília, többszázmilliós csalás, 60 rendbeli feljelentés a zuglói Fidesz-jelölt közelében

„A pedofília leprája megfertőzi az egyházat is… Mint Krisztus, bottal lépek fel a pedofil papokkal szemben” – idézi Ferenc Pápát a La Repubblica.

Zuglóban április 23-án, vasárnap önkormányzati képviselőválasztás lesz, ahogy azzal lapunkban már több alkalommal foglalkoztunk. A Fidesz jelöltje egy rózsadombi gyerekorvos, aki a Jeruzsálemi Szent Sír Lovagrend oszlopos tagja. Csak úgy, mint az egykori pécsi püspök, Mayer Mihály.

mayermihalypcs
Mayer Mihály

 A Fidesz jelöltje a pedofíliát és százmilliós lopást eltussoló csoportból

Néhány évvel ezelőtt a pécsi egyházmegye körül nagyon durva bűncselekményekre derült fény. A feltárás az egyházon belülről, tisztességes, jóra való keresztény emberektől indult, akik nem hagyták, hogy néhány bűnös egyházi vezető megússza tetteit.

Először kiderült, hogy az egyházmegye által fenntartott egyik iskolába nem jutott el a gyerekek után fizetett oktatási támogatás, mert az valahol eltűnt az egyházban. Aztán kiderült, hogy az egyházmegye több százmillió forintos tartozást halmozott fel.

Végül kiderült, hogy az egyházmegyén homoszexuális és pedofil-bűncselekményeket próbáltak meg eltüntetni, eltussolni, eltitkolni, az eltűnt pénzek ügyében pedig a meglopottakat zsarolták, fenyegették. Az egyházmegye gazdasági igazgatója állami és egyházi pénzt osztogatott szeretőinek, nagy értékű ingatlanat iratott a nevére, embereket zsarolt meg vagy próbált meg megvásárolni. Minderről azóta bírósági ítéltek születtek.

Előbb keménykedett, majd lemondott Somodi rendtársa

Az ügyek főszereplői Mayer Mihály és Wolf Gyula voltak. Mayer Mihály az egyházmegye püspöke, azaz első embere volt. Mindenre volt rálátása, minden ügyet neki jelentettek, minden problémát, visszélést neki kellett volna elintézni. Ehhez képest Mayer soha nem tett semmit, sőt, megpróbálta elkenni a súlyos ügyeket, nem egyszer maga zavarta el a problémákat jelző szülőket és érintetteket.

Mayer Mihály először megpróbált úgy tenni, mintha nem történt volna semmi, majd csendben és meglepő gyorsasággal lemondott a püspökségről, a Vatikán pedig simán elfogadta lemondását. Elég egyértelmű, hogy többet tudtak, mint amennyit elmondtak.

mayer orbán

A pénzzsonglőr pedofília-elkendőző expüspök a mai napig Somodi Zoltán rendtársa

Nem kell hatalmas oknyomozásba fognunk, elég felmennünk a Jeruzsálemi Szent Sír Lovagrend honlapjára, hogy lássuk: Mayer Mihály expüspök a mai napig a Fidesz zuglói jelöltje, Somodi Zoltán rendtársa. Somodi a rend kincstartója,  Mayer Mihály pedig a rend kerületi perjele (ez egy egyházon belüli tisztség), és a mai napig őexcellenciája megszólítással él zavartalanul. Senki nem adja vissza a bántalmazott gyerekek, a meglopott emberek becsületét, senki nem szolgáltat nekik igazságot Mayer Mihály ügyében.

mayermihaly

Vajon a Fidesz zuglói jelöltje kapott a pedofilok által lopott pénzből?

Somodi Zoltán a Hermina úton kápolnát működtető lovagrend kincstárnoka és titkára. Napi rálátása van a rend pénzügyeire és működésére. A rend interneten fellelhető alapszabálya előírja, hogy kötelezően követnie kell a csoport pénzmozgásait, és tagságát is ismeri. Pár éve, amikor a pécsi ügyek kirobbantak, a teljes magyar sajtó foglalkozott a perekkel, botrányos leleplezésekkel, nyilvánvalóan Somodi is értesült vezetőtársa ügyeiről és érintettségéről.

Miért nem mondott le? Miért nem lépett ki? Miért hallgat?

Egy gyerekorvos hogyan vállalhat közösséget egy pedofilügyeket eltussoló, százmilliókat eltűntető emberrel? Mivel a pénzek soha nem kerültek elő, így adódik a gyanú, hogy vajon nem ez tartotta-e ott Somodit? Mint korábban kiderült, a zuglóban most jelöltködő fideszes a Rózsadombon él egy nagyobb luxuslakásban. Vajon azt a házat miből vette?

Megannyi aggasztó kérdés! És Mayer Mihály még mindig a rend tagja…

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!