Gaál Noémi így dolgozta fel a 20 év utáni váltást

Noémi nem tétlenkedik akkor sem, amikor nem időjárás jelentést ad nekünk, nem állt meg az élete azzal, hogy 20 év után búcsúzott a  TV2 képernyőjéről. Sikeres vállalkozást vezet és ennek kapcsán éppen egy fotózáson értük utol.

-Milyen fotózáson vagyunk most?

Rég volt már, hogy fotózáson jártam. Manapság inkább üzletasszonyként tevékenykedek, meglepett, de egyben megtisztelő is volt, hogy felkértek, hogy egy készülő katalógusba készítsünk reklámfotókat. Ez valami teljesen új dolog, szeretem a kihívásokat így örömmel igent mondtam. Fura érzés lesz, hogy az üzletemben a katalógusokban a saját képemet fogom viszontlátni nap mint nap.

Az elmúlt néhány órában egy asztalnál ücsörögtem ahol két tehetséges körmös lány alkotott. Ők dolgoztak mind a két kezemen és nagyon szép körmöket készítettek nekem. Most pedig  már a BrillBird tavaszi katalógusába fotózunk, ahová a körmeim készen vannak, így tehát bemutathatjuk rajtuk az újdonságokat a nyárra, a tavaszra.

DG0 3307N cmyk kicsi

–   Új dolgokat is kipróbálsz vagy ez mindig is benne volt az életedben?

Bár sokszor fotóztak már, „körmös” fotózáson még nem voltam. Ez még egy új dolog illetve az  is, hogy én a hétköznapokon általában egyszerűbb körmöt viselek, most viszont olyan fantasztikus kezeim lettek, szinte ékszerek vannak a körmeimen, amivel még nem találkoztam eddig, de nagyon tetszik. Egyébként a körmös dolgok az életemben más területen is jelen vannak, hiszen a körmös alapanyagoknak képviselője és forgalmazója vagyok Gödöllőn.

Úgy vélem, hogy ez egy dinamikusan fejlődő az üzletág, és nagyon trendi területről beszélhetünk. Az alapvető, általános ápoltsághoz mindenféleképpen hozzá tartozik, vagyis kell, hogy egy nőnek a keze is ápolt legyen. Főleg ha olyan a munkája van, ahol a kezét nagyon igénybe veszi, akkor egy jó manikűrösre kell időt és pénzt szánnia.

-Mit tanácsolsz a tavaszi manikűr trendet megismerve?

Ahogyan véget ér a tél szerintem minden nőben és minden emberben feltámad az igény, hogy kell valami újdonság, kell hogy kicsit kimenjünk a szabadba és hogy legyenek végre  színek is az életünkben! Válasszunk élénk színeket. Vállaljunk divatos, szép tavaszi ruhákat, amelyekhez igazán jól illenek azok a színek, amelyek a legújabb divatot is követik; a világos pasztellek, vagy az élénk neonos színek.

DG0 3365N ret kicsi

– Milyen az élet az időjárás jelentés után?

Vannak terveim! Én is nagyon várom már a jó időt, az igazi májusi, nyár eleji időjárást.  Ilyenkor a természettel együtt, mi emberek is új lendületet vehetünk. Az időjárás egyébként továbbra is érdekel, de most természetesen többet dolgozom az üzleteimben, ott is keresem az új lehetőségeket.

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!