Semmi se drága! A titkosrendőrség őrzi Orbán plakátjait?

Úgy látszik berágott a Fidesz, mert a legújabb „Állítsuk meg…” plakátjaikat a magyarok elkezdték átírni, letépni, átragasztani, és félő, hogy így sérül a fejekbe sulykolni kívánt üzenet.

„Állítsuk meg Orbánt!” – hirdetik a meghekkelt kormányzati óriásplakátok Budapest-szerte. Az MSZP múlt heti akciója után ma reggelre a Momentum aktivistái – ahol érték – átragasztották őket. Utcai óriásplakátokat ugyanúgy, mint a villamoson, vagy a metrón elhelyezett felületeket.

17799994 1738013733155303 3885087933012035958 n
Átragasztott plakát (Kép: Bárány Balázs Facebook)

Aztán jött ez, a Magyar Narancson olvastuk és a Rákosi-korszak jutott róla eszünkbe: A Magyar Nemzet munkatársa el is indult, hogy lefényképezze az „átszerkesztett” plakátokat, majd azzal kellett szembesülnie, hogy amint kiszállt az autóból egy fekete Audiból kipattant egy civil ruhás alak, aki a fotós orra alá lóbálta a rendőrigazolványát, és felvilágosította arról, hogy „rossz helyen állt meg a kocsival”.

Naná. És hajrá. Kinn vannak a plakátok, és nem állíthatnak mindegyik mellé egy karhatalmistát – vagy valamelyik spiclijüket.

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!