Kamerák előtt már régen izzadt ennyire kormánypárti politikus +VIDEÓ

2017.04.10. 8:25

Ceglédi Zoltán politológus Facebook-oldalán osztotta meg az ATV Heti Napló Sváby Andrással c. műsorának videóját, melyen a riporterasszony Benyó Rita tesz fel Rétvári Bence KDNP-s államtitkárnak – kapaszkodjanak:

kérdéseket!!!!

A videó mellé a politológus egy tanulságos felhívást is közzétett: „Lenne egy fontos kérésem, mindenkihez, akinek jelenleg szakmája, vagy jövőbeli karriercélja, hogy mikrofont vegyen a kezébe, és politikusoknak tegyen fel kérdéseket, akár stúdióban, akár parlamenti folyosón, akár sajtótájékoztatón. Azt kérem tőlük, hogy nézzék végig ez a szűk negyedórát, és jegyezzék meg, amit láttak – ugyanis mindenkinek így kéne csinálni. Visszakérdezni, a tények alapján ellentmondani, a mellébeszélést rövidre vágni, a csúsztatást pontosítani, a kommunikációs kitérőt visszagörbíteni, azaz nem engedni, hogy a máshoz szokott alany hülyének nézze őt, és rajta keresztül a nézőket. Szépen kérem, mostantól MINDENKI CSINÁLJA ÍGY.”

A kormánypárti politikus látványosan elszokott a valódi kérdésektől, ezért izzad. Tessék, itt a vágatlan videó, nézzék, fogyasszák!

Rétvári Bence a CEU-ellenes törvényt mentegette, a szokásos kommunikációs panelek felhasználásával próbálta is összezavarni a riporterasszonyt, de ő átlátott a szitán. Mit is mondhatnánk? Gratulálunk.

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!