„Ha az anyátok erre szült benneteket…” Arctalan trollokkal támadják a Pesti Bulvárt.

Számítottunk rá, hogy előbb-utóbb megindul a hadjárat a pestibulvar.hu ellen. Tudtuk, hogy csak úgy nem írhatjuk le az igazat a fideszes korrupciós ügyekről és nem tehetjük büntetlenül, hogy a decemberi indulás óta, már több, mint 1.6 Millió egyedi látogató olvassa lapunkat.

A napokban olyan fénykép nélküli, azóta megszüntetett Facebook profiloktól kaptunk „barátságos” üzeneteket, aki kivétel nélkül beazonosíthatatlan személyek nevét viselik.

Hogy mindenki lássa, mi a színvonal ott, ahol fogalmazódnak a gyalázkodások, megosztunk Önökkel néhányat.

Íme:

Kozma Zsolt: „Ha az anyátok erre szült benneteket, már el kellene takarodnotok a föld alá. Senkiházi, primitív hőbőrgő FÉLANALFABÉTA barmok.Unatkoztok,ezért lázítjátok az embereket.Utolsó férges melléktermékek vagytok egytől-egyig. „

Nagy Károly: ” Nektek semmi sem szent? Hogy a kurva anyátokba nem értitek, hogy Orbán nélkül már megdöglöttünk volna??? Mocskos férgek! „

Bertalan Noémi: ” Meg foktok puszulni, rohadékok”

Manyóca „ Ez kell nektek Soros bérencek? Ez kell?? Véditek ezeket a rodhadt, büdös Zsidókat? Tűntessetek csak amennyit akartok, addig mi iszunk egy kávét”

Talán ennyi elég lesz.

Köszönjük a kedves üzeneteket. Sajnos nem tudunk rájuk válaszolni, mert bátran letiltottak minket, vagy megszüntették a profilt. Azért itt megjegyezzük, hogy ha sikerült ezeket az ostoba bunkókat felidegesítenünk picit, akkor valószínűleg jó úton járunk:)

Tovább szép napot!

A PB csapata

Ha úgy gondolja, szükség van a pestibulvar.hu munkájára, ossza meg ezt a cikket és likeoljon minket a Facebookon. 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!