A Fidesz autista gyereket használt fel Kunhalmi és Botka rendezvényének megzavarására? – videó

Hámorszky András az autista unokájával az ellentüntetők között.

Tegnap Botka László és Kunhalmi Ágnes közös utcafórumot tartottak a 18. kerületi Havanna Lakótelepen. Ahogy az lenni szokott, jöttek az ellentüntetők, de ez most a lehető leggusztustalanabb módon zajlott le.

A 18. kerületi Fidesz annyira elfogyott mára, hogy arra sem képesek, hogy a szokásos módon pénzelt tüntetőket küldjenek a szocialistákra. Ezúttal saját maguk végezték el a piszkos munkát. Kucsák László fideszes országgyűlési képviselőről köztudott, hogy csak a kamu pártok néhány szavazatával tudott nyerni Kunhalmi ellen 2014-ben.

A Fidesz az ellentüntetés apropóján olyat tett, amit egyetlen jóérzésű ember sem hagyhat szó nélkül. Az ellentüntetők között feltűnt egy idős férfi egy kisfiúval. A kisfiú időnként zavartan viselkedett és szinte nyöszörgéssel jelezte, hogy nem érzi jól magát. Többen megkérdezték Hámorszky Andrást, a nagypapát (volt önkormányzati képviselőjelölt), hogy miért hozta ki a kisfiút egy ellentüntetésre, amikor látszik a gyereken, hogy rettenetesen érzi magát.

Hámorszky András
Hámorszky András „nagypapa”

Hámorszky András megdöbbentő választ adott. Azt válaszolta, hogy hagyják őket békén, minden rendben van, az unokája „csak” AUTISTA.

A pestibulvár szerkesztősége kapott egy videót amin jól látszik, hogy a „nagypapa” a tüntetők közül való volt.

A következő videón ez a magát nagypapának nevező szarházi a kínos körülmények közé került s ezért egyre hangosabb autista gyereket a rendezvény megzavarásának a céljából az éppen felszólaló Botka László mögé vitte.

Milyen ember az aki beteg autista unokájával megy el egy politikai rendezvényre?

Mennyire kell beteges Fidesz hívőnek lennie valakinek, hogy idáig süllyedjen?

Tényleg ennyire volt fontos neki, hogy anyázzon egyet a szocikra, hogy még a beteg gyereket is magával viszi?

,A helyszíni tudósítások és a videó felvételek alapján bátran kijelenthetjük, hogy a Fidesz soha nem látott mélységekbe süllyedt a 18. kerületben. Kucsák László bizalmasa, Tóth Kálmán a helyi fidesz frakcióvezetője is részt vett az ellentüntetésen Kádár Tiborral egyetemben akit Kubatov Gábor bizalmasaként tartanak számon.

Kádár Tibor

 

Ezúttal a kopaszok a rendezvényen elmaradtak. Kucsák László több embere is részt vett. Bauer Ferenc, Torma Beáta szó nélkül nézték végig a történteket. Kíváncsian várjuk, hogy a mandátumáért reszkető Kucsák mikor szólal meg az ügyben…

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!